De activering van de Zevende Poort van de 11:11
Het Ongeziene Zien

ge-updatet op August 27, 2004

Vertaald door Menke Muller

7de Poort Ankergroepen

Aangezien er in 2004 TWEE 11:11 Poort Activeringen zijn, maakt dit de toewijding en focus op onze 11:11 Ankergroepen belangrijker dan ooit.

11:11 Ankergroepen zijn van essentieel belang voor een succesvolle 11:11 Activatie. Zonder jouw deelname zouden de Toegangspoorten binnen de Opening van de 11:11 niet geopend kunnen worden. The 11:11 Poorten worden geactiveerd door het verenigen tot Eén Wezen van de Hoofdcylindergroep in India met de hulp van verscheidene Ankergroepen wereldwijd. De 7de Ankergroepen dienen een zeer vitaal doel als de verankerende palen voor de gehele Hoofdcylinder.

Als de Hoofdcylinder en de 7de Poort Ankergroepen Éen Wezen vormen, maken ze de weg vrij voor de nieuwe 7de Poort energieën om de planeet binnen te komen en zich over de gehele wereld te verspreiden. 11:11 Ankergroepen dienen als vitale verankeringspunten voor de nieuwe 7de Poort energieën. Ze werken in nauw verband met de 7de Poort Hoofdcylinder in Udaipur, Rajasthan, India.

Allereerst geeft de Hoofdcylinder de 7de Poort energieën toegang tot de planeet en verankert ze in de aarde. Daarna word er een directe infusie van de 7de Poort energieën verzonden naar de 11:11 Ankergroepen over de hele wereld waar deze energieën worden verankerd en verspreid over de wereld.

Deel zijn van een 11:11 Ankergroep is een sterk transformerende ervaring. Het is onvergetelijk en een grootse manier om anker Eenheid en de Grotere Werkelijkheid te dienen. We vragen jullie dringend om allemaal op een bepaalde manier deel te nemen tijdens deze gewichtige gebeurtenis.

HET ORGANISEREN VAN EEN 7de POORT ANKERGROEP

Het organiseren van een 7de Poort Ankergroep in jouw gebied is erg makkelijk. Een 11:11 Ankergroep moet tenminste bestaan uit twee personen. Hier zijn een paar handige stappen voor het organiseren van een Ankergroep:

RECLAME MAKEN VOOR JE ANKERGROEP:

Wanneer je eenmaal gekozen hebt om een 11:11 Anker te worden, kun je beginnen met het opplakken van enkele biljetten in je omgeving waarin je vertelt de je tracht een Ankergroep te organiseren voor een 7de Poort Activatie van de 11:11. Je kunt elke vriend of kennis aanspreken van wij je denkt dat hij/zij geinteresseerd is in deelneming.

Het is ook belangrijk dat je ons zo snel mogelijk laat weten van het bestaan van je Ankergroep zodat we je kunnen toevoegen aan onze Ankerlijsten op de website. Het aanmelden voor de Ankerlijst is erg belangrijk omdat deze hardop wordt voorgelezen bij de Hoofdcylinder en alle Ankergroepen wereldwijd om zo bewust te kunnen verenigen tot Eén Wezen.

PUBLIEKE OF PRIVATE GROEP?

Sommige 11:11 Ankergroepen zijn privaat wat betekent dat ze niet voor iedereen toegankelijk zijn. Dit wordt meestal gedaan wanneer een reeds bestaande groep al voor lange tijd heeft samengewerkt. Door hun groep privaat te houden, kunnen ze een focus beter gericht houden en zo effectiever dienen. Het aardige aan publieke groepen is dat iedereen kan bijvoegen; ze hebben echter vaak meer voorbereiding nodig.

VOORBEREIDINGSBIJEENKOMSTEN?

Het volgende wat besloten moet worden, is of je voorbereidingsbijeenkomsten gaat houden voor de 7de Poort Activatie op 30-31 oktober. Er zijn reeds enkele Ankergroepen begonnen met een wekelijkse bijeenkomst. Het voordeel hiervan is dat de deelnemers meer gebonden zullen zijn en tijd hebben om de Heilige Dansen te oefenen. Ze kunnen ook hun Activeringsceremonie samen plannen. Maar dit vraagt natuurlijk om meer toewijding en binding. Of je kunt een samenkomst van de kern van de groep houden enkele weken voor de Activatie.

JE 7de POORT ACTIVERINGSSITE

Vervolgens moet je de juiste plaats vinden voor je 7de Poort Activeringsceremonie. Dit kan zowel binnen als buiten zijn. Je kunt het houden in een gebouw, in de natuur, iemands huis, in een park of op een heilige plek vlakbij waar je woont. De keuze is geheel aan jou. Vaak roept de perfecte locatie je niet alleen, maar maakt het zichzelf beschikbaar. Vind een echt speciale plaats.

Voor de 7de Poort Activering is het erg belangrijk dat de Ankergroepen bewust de juiste locatie kiezen voor hun activeringsceremonie. Het mag niet slechts een zaak van geschiktheid zijn. Netzo als de plaats van de Hoofdcylinder erg voorzichtig is gekozen, moet dat ook gelden voor de plaatsen van de Ankergroepen. Probeer een plek in jouw omgeving te vinden die een speciale energie heeft, dit maakt je Ankergroep veel effectiever.

Eén van de dingen die we doen bij de Hoofdcylinders, die altijd buiten gehouden worden, is voorbereid zijn voor elk type weer. Ook wanneer zonnig weer verwacht wordt, hebben we een afdekzeil klaar voor onze geluidsapparatuur. En we zijn het verplicht om onze Activeringsceremonie af te maken ongeacht het weer. (Gelukkig hebben we tot nu toe altijd goed weer gehad, op de 6de Poort na.)

HET MAKEN VAN EEN HEILIGE PLEK

Waar je je Ankergroep ook houdt, je moet een Heilige Plek maken. Je kunt dit doen door te reinigen, te zuiveren, te herijken en te decoreren.

Als je van plan bent het buiten te houden, kun je beginnen met het reinigen van het gebied. (Bij de Tweede Poort Hoofdcylinder in Ecuador begonnen we onze ceremonie met het opruimen van de koeienmest in het weiland waar we de Activering hielden. We deden dit in de meest elegante, liefdevolle manier die mogelijk was en het voegde zowaar veel toe aan onze ceremonie. Bij de 6de Poort begonnen we met het oprapen van alle scherpe stenen in ons veld.)

Je zou een grote cirkel van stenen op de grond kunnen maken en je ceremonie daarin houden. Of je zou een cirkel van bloemen, kaarsen of fakkels van bamboe kunnen maken. Doe wat je een goed gevoel geeft om je Heilige Plek te maken. Praat tegen het land en leg het uit wat er te gebeuren staat. Vraag om haar toestemming en zegeningen.

Als je je ceremonie in een gebouw houdt, zal je eerst de ruimte moeten ontdoen van alle onnodige troep. Maak het zo schoon en leeg als mogelijk. Besmeur de ruimte en voeg de vier elementen en enkele kaarsen toe. Je zou bloemen kunnen neerzetten en enkele andere zaken van schoonheid zoals felle kleuren of strooisel van glitter. Doe wat je een goed gevoel geeft. Maak het tot een mooie, positieve, inspirerende, frisse Heilige Plek.

Aangezien dit een lange Activering is, zou je er goed aan doen een rustplaats op een rustige plek te maken en de deelnemers te vragen een deken en een kussen mee te nemen voor korte rustperiodes. Of breng stoelen mee voor hen die liever niet lang staan of zitten op de grond. Dat is niet erg zolang enkele van jullie de ceremonie maar gaande houden.

(Tijdens de Hoofdcylinder in Egypte van de originele 11:11 Activering in 1992 duurde onze ceremonie 38 uren aaneen: 2 nachten en 1 1/2 dag. Er waren momenten waarop we gewoon niet verder konden, dus wisselden we om en om opdat we in het zand konden liggen en een uur of twee konden slapen, om vervolgens bij het waken op te staan en weer te voegen bij de altijd doorgaande ceremonie.)

DE UREN VAN JOUW 7de POORT ACTIVERING

Je moet besluiten over de uren van jouw 7de Poort Ceremonie. De sterkste keuze is altijd om gelijktijdig met de Activering van de Hoofdcylinder jouw ceremonie te houden. Voor de 7de Poort zullen we rond 3:00 in de middag beginnen (30 Oktober) en doorgaan tot rond 9:00 in de ochtend van 31 Oktober (tijden volgens de tijdzone van India). We zouden de hele nacht kunnen dansen of we zouden een cirkel kunnen vormen en voor een deel van de nacht kunnen slapen aangezien het motto van de 7de Poort Het Ongeziene Zien is en we mogelijk een deel van de tijd moeten dromen. Je kunt dit navolgen...

Als je daar inderdaad voor kiest om te slapen als deel van je Activeringsceremonie, zorg er dan voor dat dit gebeurt in een zeer bewuste, heilige manier. Mensen kunnen in patronen gaan liggen (zoals mandalas) en er bewust van zijn dat we nog steeds verenigd zijn tot Eén Wezen over de hele wereld. Ongeacht wat er gebeurt moeten we niet onze focus verliezen op wat we aan het doen zijn.

Als je groep in een ander deel van de wereld is en je niet het offer wil maken om de hele nacht op te blijven om te verenigen met de Hoofdcylinder dan is dat geen probleem. Je moet gewoon gefocust blijven op de Hoofdcylinder ten gehele tijde van hun Activering.

ALS ER MEER DAN EEN ANKERGROEP IN JOUW OMGEVING IS

Soms zijn er meer dan één ankergroep in jouw omgeving. Wanneer dit gebeurt, hebben de Ankergroepen de mogelijkheid om hun groepen samen te voegen of door te gaan met het vasthouden van hun eigen unieke focus. We maken allemaal deel uit van onze Eén Wezen ongeacht of we in grote of kleine groepen ons verenigen.

ORGANISEER WAT JE NODIG HEBT OM MEE TE NEMEN VOOR DE 7de POORT ACTIVERING

WITTE KLEREN:
Iedereen moet enkele witte kleren zoeken om te dragen aangezien we altijd wit dragen voor onze 11:11 Activeringen. Wit staat symbool voor de zuiverheid van onze Eén Wezen en brengt ons tot een verhoogd gevoel van Eén-zijn. Je kunt ook enkele felle kleuren dragen naast je witte zoals sjaals.

MUZIEK:
Je hebt iets nodig om muziek af te spelen voor de Heilige Dansen. Je kunt ook live-muzikanten laten spelen.

FELGEKLEURDE SARONGS OF PAREO’S OF SJAALS:
Vraag iedereen om een selectie van felgekleurde sarongs, pareo’s en sjaals mee te brengen voor de Dans van de 7 Elementen. Als je een ontmoeting houdt voor de Activering kun je dit al eerder regelen. Zoniet, dan moet je ervoor zorgen genoeg kleren voor handen te hebben voor elke danser. Zie de 7de Poort Anker Voorbereidingen voor een beschrijving van deze Dans.

ETEN & WATER:
Eten is niet noodzakelijk, maar het is natuurlijk erg fijn! Als je een erg korte Activering gaat houden, zo rond de 2-3 uren, dan heb je geen tijd voor eten. Maar als je gelijk op gaat met de Hoofdcylinder is eten erg handig. Wat de pot schaft, voldoet. Je moet ook veel water bij dehand houden of mensen vragen wat water mee te nemen.

Onthoud alsjeblieft iedereen eraan de focus op de 7de Poort vast te houden tijdens het eten. Omdat we gewoon aan het eten zijn, betekent dat nog niet dat men ook met elkaar kan gaan kletsen. Op datzelfde moment kan namelijk iets ongelofelijks gebeuren bij de Hoofdcylinder. Ze zouden heel goed je hulp nodig kunnen hebben of ze zouden net geweldige energie jouw kant op kunnen sturen. Het is belangrijk dat je de gehele tijd er bewust bijblijft.

ZAKEN VOOR DE SFEER & OM DE PLEK AAN TE KLEDEN:
Kaarsen, bloemen en aanverwante soorten. Waar je ook bent, maak het tot een mooie, schone plek.

GROTE KAART VAN DE WERELD:
Als je een kleine Ankergroep bent heb je natuurlijk niet zo’n grote kaart nodig, of misschien heb je die überhaupt niet nodig. Bij de Hoofdcylinders hebben we wel altijd een grote kaart. Met behulp van de actueelste uitdraai van de Ankergroepen, De 7de Poort Hoofdlijst van Ankergroepen, plakken we felle stickers op de locatie van elke groep. Het is een erg effectieve visuele ondersteuning om ons te verenigen met alle Ankergroepen.

LEES & PRINT DE 7de POORT & 11:11 INFORMATIE OP DEZE WEBSITE

Allereerst kun je beginnen met het lezen van de 7de Poort informatie op deze website. Je kunt het uitprinten en delen met je groep. De beste plek om te starten is de 7de Poort Ndex waar alle aan de 7de Poort gerelateerde materiaal te vinden is.

Zaken die speciale aandacht vereisen zijn de Visie van de 7de Poort, instructies voor de Heilige Dansen en de Hoofdlijst van de 7de Poort Ankergroepen wereldwijd. Het is ook erg handig om jezelf bekend te maken met de algemene informatie over de Opening van de 11:11, inclusief de hoofdlijnen van elke voorgaande Poort. Zo kun je een idee krijgen van de natuurlijke voortgang van deze energieën.

Je zou ook “Hoe Groots te Leven op een Kleine Planeet” van Solara kunnen lezen en een paar van de oefeningen eruit te oefenen, met name de Eén Hart, de GO en de Eén Oog welke deel kunnen worden van de ceremonie van je groep.

LEER ENKELE VAN DE 11:11 HEILIGE DANSEN & BESTEL DE MUZIEK

De instructies van twee van onze Heilige Dansen staan op de website. (Als ik tijd heb voordat ik naar Ierland ga, zal ik ook de Lotus Dans Instructies op de website zetten.) Je kunt deze dansen bij de Activering zelf leren, of nog beter tijdens enkele voorbereidingsontmoetingen.

De Stralende Processiehymne
De Stralende Processiehymne is de enige Heilige Dans die tijdens elke van de 11:11 Activeringen is uitgevoerd. Het is krachtig en intens en erg aan te raden.
De Aarde-Ster Dans
De Aarde-Ster Dans is erg de moeite waard om te doen als je gefocuste groep hebt.
Je kunt de muziek bestellen van vier van onze Heilige Dansen Nu beschikbaar op cd of cassette!
Alle dansmuziek is erg goed om de resonantie te zetten en in de 11:11 energieën te zetten.

(Het is belangrijk om dit zo snel mogelijk besteld wordt, want na 14 Oktober is er niemand beschikbaar om je bestellingen te versturen.)

LEER DE BASISOEFENING "GO" GEHETEN


Deze simpele oefening is zo bruikbaar voor het verenigen van je groep met de Eén en ze daarin te houden. Je zou het kunnen inpassen in het begin van je ceremonie en wanneer verder nodig. Wanneer je de energie voelt wegzakken is het een goed moment om de GO uit te oefenen. Of als je mensen in je groep hebt die niet geaard zijn, neem ze dan apart en laat aan hen de oefening van de GO over.

ALS HET MOGELIJK IS, STUUR IEMAND VAN JE ANKERGROEP NAAR DE HOOFDCYLINDER.


Dit is een van de absoluut sterkste manieren om een superverbonden Ankergroep te krijgen. Deze Ankergroepen die een deelnemer bij de Hoofdcylinder hebben, zijn altijd zo sterk verbonden met ons. Het versterkt echt de directe lijn tussen ons. En voor de volgende Activering kan deze persoon enkele zaken met de groep delen die gedaan werden bij de Hoofdcylinder.

7de Poort Ankergroep Voorbereidingen & Instructies: Deel Twee
7de Poort Ankergroep Voorbereidingen & Instructies: Deel Drie


Als je graag een 11:11 Ankergroep zou willen organiseren voor de 7de Poort Activering,
stuur ons alsjeblieft een e-mail zodat we je op de lijst kunnen zetten.

Het aanmelden voor de Ankerlijst is erg belangrijk omdat deze hardop wordt voorgelezen bij de Hoofdcylinder en alle Ankergroepen wereldwijd om zo bewust te kunnen verenigen tot Eén Wezen.


7th Gate Anchor Group Preparations & Instructions: Part One
7de Poort Ankergroep Voorbereidingen & Instructies: Deel Twee
7de Poort Ankergroep Voorbereidingen & Instructies: Deel Drie
A List of 7th Gate Anchor Groups Worldwide: Argentina to Japan
A List of 7th Gate Anchor Groups Worldwide: Lithuania to Wales:
A List of 7th Gate Anchor Groups in USA:

One Being Rising: by Solara
Part of the New 11:11 Vision Revealed.

Return to the 7th Gate Ndex: