De activering van de Zevende Poort van de 11:11
Het Ongeziene Zien

Vertaald door Nora LooymansDe 7de Poort Activatie zal plaatsvinden op 30-31 Oktober 2004.

De kerngedachte van de 7de Poort is HET ONGEZIENE ZIEN.

De Hoofdcylinder zal plaatsvinden in Udaipur, Rajasthan, India.

DE 11:11 Hoofdcylinder

Tot dusver komen de deelnemers van de7de Poort Hoofdcylinder uit onderstaande landen:
Oostenrijk, Australië, Bangladesh, Canada, Czech Replublic, Engeland, Finland, Duitsland,
Griekenland, Ierland, Mexico, Peru, Fillipijnen, Polen, Schotland, Slovenië, Spanje, Turkije en USA.

Er zijn nog steeds plaatsen beschikbaar en wij hopen dat er nog mensen zich geroepen voelen om zich bij ons te voegen en dat er nog meerdere landen zullen vertegenwoordigd zijn!


De 7de Poort Hoofdcylinder zal plaatsvinden in het uiterst mooie en romantische stadje Udaipur in Rajasthan, India. Udaipur staat bekend als het "Venetië van India" en is beroemd voor zijn vele paleizen. Udaipur wordt ook de Witte Stad of de Diamantstad genoemd. Wat een perfecte plaats om de Diamant van het Ongeziene te Activeren!

Onze voorbereidingsweek zal beginnen op 23 Oktober. Tijdens deze periode zal onze aandacht voornamelijk gevestigd zijn om ons te verenigen als Eén Wezen. Er zal ook wat vrije tijd overblijven om op verkenning te gaan in de prachtige stad Udaipur, met zijn exotische kronkelende straatjes vol met uitnodigende winkels, heilige koeien en af en toe een olifant.

Udaipur vanuit het Jagmandir Paleis

Die week zullen we de Heilige Dansen van de 11:11 leren en deelname in de verhoogde context waarvoor ze gemaakt zijn. De dansen werken transformerend op een diep cellulair niveau en ze zijn werkelijk onbeschrijflijk. En nogmaals zullen we de prachtige Gouden Leeuwendans dansen alsook onze nieuwe 6de Poort dans-- de Eén Aarde/Eén Wezen Dans.

Omashar, met zijn inspirerende muziek, zal zich ook bij ons voegen tijdens de 7de Poort Hoofdcylinder. Enkele van zijn liedjes zijn speciaal gemaakt voor de 11:11 Activering of speciaal voor bepaalde dansen en ze hebben de perfecte trilling en energie om ons in diepere Eénheid te brengen.

Deelnemen aan een 11:11 Hoofdcylinder vereist duidelijke intentie en totale toewijding. Nu de 11:11 Doorgang de schakeringen van de 22 is binnengegaan en de scepters zijn doorgegeven, worden grote veranderingen zichtbaar wanneer de Hoofdcylinders hervormd worden. Tot op heden heeft Solara haar aandacht op de 11:11 Activeringen gevestigd. De 6de Poort Activering heeft deze verantwoordelijkheid uitgebreid naar ons Eén Wezen.

Dit is reeds zichtbaar in de manier waarop de 7de Poort wordt georganiseerd. Het Eén Wezen neemt meer verantwoordelijkheid dan ooit tevoren. Dit zal doorgaan tot na de 8ste Poort Activering, wanneer Solara de scepters allemaal heeft doorgegeven aan ons Eén Wezen.

In de namiddag van 30 Oktober zullen we per autorickshaw en per boot naar het prachtige Jagmandir Paleis gaan. Het paleis ligt in het midden van het meer Pichola. Dit is de plaats waar Shah Jahan verbleef toen hij droomde over het ontwerp van de Taj Mahal en wist dat hij het moest bouwen. Het is de perfecte plaats voor de 7de Poort om ons voort te duwen in het Zien van het Ongeziene.

Jagmandir Island

Onze Activering Ceremonie zal plaatsvinden op de binnenplaats en voortduren tot de ochtend van de 31ste Oktober. Dit is pas de derde keer dat onze 11:11 Activering de ganse nacht zal duren. De eerste keer was de 38uren durende oorspronkelijke 11:11 Activering op 11 Januari 1992 en dan nogmaals tijdens de 4de Poort Activering in Tetiaroa op Tahiti in 1999. Nachtelijke 11:11 Activeringen zijn totaal verschillend van diegene die tijdens de dag plaatsvinden. De sluiers tussen de werelden worden zeer dun. Veel deelnemers hebben sterke visioenen en ervaren een rechtstreekse onderdompeling in de grotere Realiteit. De 31ste Oktober is ook een dag van Galactisch Activerings Portaal in de Maya kalender!

We ontmoeten elkaar terug op de avond van de 31ste Oktober om onze ervaringen te delen. Op 1 November zullen we sessies houden waarin we de toekomst van ons Eén Wezen zullen plannen. Als de 11:11 Doorgang volledig herstructureert is, van de 11 naar de 22, worden velen geroepen om ons Eén Wezen overal ter wereld verder te activeren. 11:11 Landen Coördinators zullen gekozen worden uit enkele deelnemers van de Hoofdcylinder.

De vergaderingen van de 1ste November zijn erg belangrijk alsook de tweedaagse Vergadering in Mt Abu op 2 en 3 November, vooral wanneer je geroepen bent om deel te zijn van de toekomstige organisatie en activiteiten van ons EEN WEZEN IN ACTIE. Scepters worden doorgegeven van de 11 tot de 22 en er zal slechts de periode tussen de 7de en de 8ste Poort zijn om dit te volbrengen. Deelname in dit proces is uiterst belangrijk voor de Eerste, 1 & 1/2 Bruggen en Tweede Golf die klaar zijn om zich naar de volgende stap te bewegen.

MT ABU OPTIONEEL AVONTUUR: 2-4 NOVEMBER
Council van het Eén Wezen

Onze officiële vertrekdatum vanuit Udaipur is op 2 November. Hoewel, we bieden een optionele 2-dagen trip aan waarbij we met privé auto's naar een klein stadje in de bergen gaan, Mt Abu, dat ongeveer een 3-tal uren rijden van Udaipur ligt. In Mt Abu verblijven we in het elegante Bikaner House Palalace Hotel, het vroegere zomerverblijf van de koninklijke familie van Bikaner.

Hier, in het midden van mooie, afgezonderde tuinen, zullen we een tweetal dagen vergaderen over de Council van ons Eén Wezen, waarbij we ons focussen op onze voorbereiding om naar het nieuwe niveau van ons Eén Wezen te gaan en het organiseren van onze volgende Eén Wezen Viering van 2005. Voor dit doel gaat Solara ons een intense Meesterles geven, zijnde het Meesterschap in het Surfen. Ook zal er wat tijd gemaakt worden om wat te winkelen in Mt Abu.

Indien je wil deelnemen aan de organisatie van ons volgende Eén Wezen Viering, is het belangrijk om naar Mt Abu te komen alsook wanneer je een scepter wil doorgeven of ontvangen!

Tijdens de ochtend van 4 November zullen we terugkeren naar het vliegveld van Udaipur.

Voor meer informatie betreffende de Mt Abu trip:

Vanaf hier kan je ofwel:
1) Terug naar huis.....
2) Alleen terug naar Udaipur gaan.....
3) Met ons meekomen voor de Dharamsala Tibetaans Avontuur Optie.....
4) Of een onafhankelijke reis voortzetten....

DHARAMSALA OPTIONEEL TIBETAANS AVONTUUR: 4-8 NOVEMBER


Op 4 November vliegen we van Udaipur naar New Delhi waar we een gecharterde bus, met airconditioning en slaapgelegenheid (de ultieme Eén Wezen ervaring!), nemen naar Dharamsala in Himachel Pradesh. Dit is het hoofdkwartier van de verbannenTibetaanse Regering en woonplaats van Zijne Heiligheid de Dalai Lama & Zijne Heiligheid de Karmapa. Indien mogelijk, zouden we graag onze Gouden Leeuwendans voor de Tibetanen opvoeren.

Deze Dharamsala reis is een verlenging van de 7de Poort Activatie welke eigenlijk enkele weken zal duren.

We hebben twee opties voor onderdak in Mc Leod Ganj.Beiden worden uitgebaat door Tibetanen.

We vertrekken per bus uit Dharamsala op 8 of 9 November naar New Delhi. Van daaruit kan je ofwel nog enkele dagen in New Delhi verblijven, naar Agra gaan om de Taj Mahal te zien, verder doorreizen of naar huis terugkeren.

BELANGRIJKE Hoofdcylinder DATUMS:

AANKOMSTDATUM Hoofdcylinder: 23 Oktober UDAIPUR, RAJASTHAN, INDIA

7DE POORT ACTIVATIE: Namiddag 30 Oktober -- Ochtend van 31 Oktober.

VERTREKDATUM Hoofdcylinder: November 2

MT ABU: Council van het Eén Wezen: OPTIE TWEE DAGEN: 2-4

OPTIE DHARAMSALA: 4-8 NovemberVragen 7de Poort Hoofdcylinder

Aanbevolen boeken over India of Heilige Liefde
De 7de Poort Activatie
De 7de Poort Index

11:11 Master Cylinders
The Making of a Master Cylinder