vertaald door: AnuyahDe Activering van de 7e Poort vond plaats op 30 en 31 oktober 2004.

De hoofdgedachte van de 7e Poort is HET ONGEZIENE ZIEN.

De Hoofdcylinder was gelocaliseerd in Udaipur, Rajasthan, India.


Hier staan een aantal veelgestelde vragen over het deelnemen aan een 11:11 Hoofdcylinder:

VRAAG:
Is het noodzakelijk dat je al eerder hebt deelgenomen aan een 11:11 Poortactivering om aan een Hoofdcylinder mee te doen?


Het maakt niet uit of je al hebt deelgenomen aan een andere 11:11 Poortactivering of Solara’s workshops hebt bijgewoond of zelfs haar boeken hebt gelezen. Wat wel belangrijk is, is dat je je geroepen voelt om aan de huidige Poortactivering deel te nemen. Elke 11:11 Poort vindt plaats op een ander niveau met een specifieke grondtoon, resonantie en specifiek doel. Sommigen hebben een toezegging gedaan om aan elke Hoofdcylinder deel te nemen, anderen voelen zich alleen aangetrokken tot een of twee.

VRAAG: Wat voor type mensen doen mee?

Hoofdcylinders trekken een interessant assortiment mensen aan. Ongeveer de helft heeft deelgenomen aan een of meer van de voorgaande Poortactiveringen. Voor de rest is dit hun eerste ervaring met een 11:11 Hoofdcylinder. Er zijn meestal 20 of meer landen vertegenwoordigd. De leeftijd varieert van ongeveer 13 tot 85. Mensen hebben allerlei beroepen: kunstenaars, muzikanten, artsen, vrachtwagenchauffeurs, diplomaten, strippers, advokaten, genezers, soldaten, leraren, barmannen, zakenmensen, boeren, bouwvakkers, studenten en schrijvers. De 11:11 Hoofdcylinders trekken altijd enkele speciale wezens aan, inclusief hoogontwikkelde kluizenaars, die nooit naar enig workshop of spirituele leraar zijn gegaan, en zichzelf leren. En vaak zitten er een aantal volslagen unieke wezens bij. Het altijd een heel liefdevol en interessant gezelschap.

De meesten van ons beginnen de week als vreemdelingen, maar tegen de tijd dat wij vertrekken is iedereen compleet geliefd en een integraal deel van ons Eénwezen geworden.

VRAAG: Waarom duren de voorbereidingen een week?

Eigenlijk hebben we maar zes dagen om onszelf voor te bereiden voor de Activering van de 7e Poort in India. Dit is niet veel tijd om een groep vreemdelingen in een sterk, vitaal Eénwezen te veranderen. Gedurende de Activering van de 7e Poort of daarvoor, zullen er momenten zijn dat wij buiten de kaart van het bekende zijn. Wanneer dit gebeurt is het tijd dat ons Eénwezen in actie komt. Daarom is onze concentratie op het versnellen van ons Eén-Wezen gericht. De dag na de Poortactivering is ook belangrijk, omdat we dan onze ervaringen kunnen delen en integreren, ons kunnen koesteren in de Liefde van ons Eénhart en een vrolijke viering hebben.

VRAAG: Ik kan niet voor een hele week komen, mag ik een paar dagen later aankomen?

Het is noodzakelijk om deel te nemen voor het gehele tijdpad, van 23 oktober tot 2 november. Elke keer dat wij een uitzondering hebben gemaakt in het verleden, kwam dit niet ten goede van onze groepsdynamiek. De eerste paar dagen zijn de allerbelangrijkste, vooral als dit jouw eerste Hoofdcylinder is. Er worden veel basiszaken besproken terwijl we elkaar leren kennen en een fundering bouwen voor onze Hoofdcylindergroep.

VRAAG: Wat doe je gedurende de voorbereidingen? Heb je een activiteitenprogramma?

We hebben meestal drie sessies per dag, maar hebben nooit een activiteitenprogramma opgesteld. Het draait allemaal om het surfen van de energieën en meegaan met de stroom van wat nodig en gepast is. We hebben nu tien 11:11 Heilige Dansen en veel van hun worden gedurende de week geoefend. Met de combinatie van Solara’s surfvaardigheid, Omashar’s muziek en de eclectische mix van mensen uit vele landen in ons Eénwezen, zijn de sessies nooit eentonig. En het meeste wat wij doen zal een ervaring zijn, hetgeen inhoudt dat je een onmiddellijke bezieling van de Grotere Realiteit in de cellen van jouw wezen zult voelen. Soms kunnen de energieën behoorlijk intens of diepgaand en subtiel of hysterisch grappig zijn. Er wordt heel sterk een krachtige Liefdesenergie gevoeld. Uitdagingen komen bovendrijven en we zullen ontelbare gelegenheden krijgen om onze grootheid voort te brengen. Doorbraken in overvloed....

Nogmaals: de concentratie is op het vormen van een sterk Eén-Wezen dat alles aan kan. We weten nooit precies wat we gaan doen gedurende de Poortactivering, dus we proberen om zo veel mogelijk te leren gedurende de voorbereidingen zodat wij eruit kunnen halen wat nodig is.

VRAAG: Waarom kost het geld om deel te nemen?

Elke 11:11 Poortactivering neemt maanden van voorbereiding in beslag. De locatie moet vele maanden van tevoren bezocht worden om de juiste Activeringslocatie te vinden. Hotels en conferentiezalen moeten geboekt worden. Geluidssystemen en generatoren moeten gehuurd worden en transport gecharterd. Informatiepagina’s moeten geschreven, doorgestuurd en op deze website geplaatst worden. Muzikanten moeten ingehuurd worden en alle onkosten worden vergoed van het personeel. 11:11 Hoofdcylinders functioneren op een heel lage winstmarge; we hebben vijfig betalende mensen nodig voordat er sprake is van rentabiliteit op de basisuitgaven en nog veel meer voordat er enige financiële compensatie is voor de tijd en het werk wat eraan besteed wordt. Er gaat gigantisch veel werk mee gemoeid om een 11:11 Poortactivering te organiseren en de Hoofdcylinder voor te bereiden en, op een nog grotere schaal, de planeet voor te bereiden voor de energieën van de nieuwe Poort.

VRAAG: Geef je korting of (studie)beurzen?

We hebben een goedkoper hotelpakket beschikbaar voor diegenen die ervoor kiezen om in een goedkopere accommodatie te verblijven. Het geniet altijd de voorkeur om in het hotel te verblijven met de rest van onze Hoofdcylindergroep, omdat er in de kleine uurtjes van de ochtend veel banden worden gelegd en ervaringen worden gedeeld. En voor de eerste keer accepteren wij donaties voor een 7e Poort Beurzenfonds.

VRAAG: Wat kun je verwachten gedurende een Poortactivering?

Verwacht het Onverwachte! Elke 11:11 Poortactivering en Hoofdcylinder is totaal anders geweest. Meestal is de Activering zelf gemakkelijk, hoewel er momenten van enorme uitdagingen kunnen zijn. We gaan vaak buiten de kaart naar totaal nieuwe gebieden. Wederom, er is geen vastgesteld schema. Wat we doen vloeit gewoon in positie. Verwacht om geheel aanwezig, alert en echt te zijn. Wanneer je in een Hoofdcylinder zit zul je de meest sterke energieën ervaren die op die dag op onze planeet komen. Het is erg geaard, maar ontzettend krachtig. En je zult de aanwezigheid voelen van alle 11:11 Ankergroepen over de hele wereld die met ons als Eénwezen aangesloten zijn. Er is ook een krachtige bezieling van de Grotere Realiteit. Sommige mensen krijgen visioenen of openbaringen; allen zullen diep geraakt zijn. Er is hier geen vergelijking voor.

VRAAG: Waarom dragen we witte kleding voor een Activering?

Wit symboliseert de puurheid van ons Eénwezen. Als we allemaal wit dragen dan is er geen afleiding van onze Eenheid.

VRAAG: Wat zijn ‘Beschermers’?

Beschermers houden de energie vast in de omtrek van onze Poortactiveringen. Gedurende de week zullen wij Beschermertrainingen hebben. Gedurende de Activering hebben we minstens elf Beschermers in positie. Beschermers dienen als Eénwezen en helpen om de heiligheid van onze ceremonie te handhaven en houden het midden van onze cirkel in bescherming. Wij raden aan dat iedereen minstens een deel van de ceremonie als een Beschermer fungeert, want het is een diepgaande, geweldige ervaring. Het maakt niet uit wat er in het miden van de Hoofdcylinder gebeurt; de Beschermers zijn altijd groter. En hoe groot en krachtig de inkomende 11:11 energieën ook zijn, de Beschermers helpen deze energieën in de Aarde gronden via hun fysieke lichamen.

VRAAG: Mag ik gedurende de week kunst of andere produkten verkopen?

We hebben altijd kleine verkoopgebieden die een paar keer per dag open zijn. Dit is een geweldige gelegenheid om voor je reis te helpen betalen.

VRAAG: Mag ik privé-healingsessies geven in het hotel?

Privésessies worden goedgekeurd op individuele basis. Je kan vooraf toestemming vragen. Ze zijn meestal alleen beperkt tot diegenen met wie wij reeds bekend zijn.

VRAAG: Wat moet ik meenemen?

Witte kleding voor de Ceremonie van de Activering van de 7e Poort, pareo’s/sarongs in verschillende kleuren voor de Elementendans (neem extra mee om te delen met anderen), fotocamera (je mag gedurende meeste onderdelen van de Activering fotograferen, zolang het niet storend is. Daar waar dit niet gewenst is, bijvoorbeeld gedurende de Aarde-Sterdans, zal dit worden aangekondigd), zwemkleding, muziekinstrumenten (als je er een wilt spelen), zonnebrandmiddel, muggenspray, zonnehoed, regenkleding en goede wandelschoenen. Neem ook iets warms mee voor de avond, in het bijzonder als je mee naar Mt Abu en Dharamsala gaat. En, omdat je in India geweldig kunt winkelen, zou ik zo min mogelijk meenemen.

VRAAG: Wat moet ik niet meenemen?

De aandacht van onze 11:11 Hoofdcylinder ligt op het vormen van een onverslaanbaar Eénwezen, niet om er persoonlijk beter van te worden, dus laat je ego alsjeblieft thuis. Omdat we één verenigde focus hebben, is het echt niet gepast om je eigen agenda mee te nemen. En drugsgebruik is nooit gepast of toegestaan en kan jouw uitwijzing uit de Hoofdcylinder tot gevolg hebben.

VRAAG: Wanneer kan ik me inschrijven?

Het registratieformulier voor de Hoofdcylinder staat op deze website.
Je kan het uitprinten, invullen en emailen of opsturen naar:

Sara Draim
PO Box 611
Taos, NM 87571 USA

BELANGRIJK: Het registratieformulier van de Hoofdcylinder kan nog niet online ingevuld en opgestuurd worden. Maar je kunt het wel knippen en in een email plakken of bijvoegen als Microsoft Word of Appleworks document. We zijn ermee bezig om het probleem te verhelpen, zodat het direct naar ons gemaild kan worden.

Schrijf je alsjeblief zo snel mogelijk bij ons in om een hotelkamer tegen ons speciale groepstarief te garanderen, want er zijn maar een beperkt aantal kamers tegen dit tarief beschikbaar. En oktober is hoogseizoen in dit deel van India. Bij aanmelding is een niet-restitueerbare aanbetaling van US$500 verplicht. Volledige betaling uiterlijk 11 september.

VRAAG: Mag ik gewoon verschijnen in India zonder van tevoren in te schrijven?

Verschijn alsjeblieft niet in hotel zonder vooraf bij ons ingeschreven te hebben. Er gaat veel vooruitplanning aan vooraf om een 11:11 Hoofdcylinder te organiseren. Bijvoorbeeld: speciale kamertarieven krijgen, kamerbezettingslijsten maken, maaltijden regelen en transport naar de Activering. Hoewel het vaak goed is om spontaan te zijn, is het ook een beetje oneerbiedig voor al het werk dat gedaan is om dit evenement te organiseren om zomaar onaangekondigd te verschijnen.

VRAAG: Hoe kan ik betalen? Mag ik met m’n creditkaart betalen?

Wij kunnen met onze credit card processor geen credit card betalingen voor conferenties of reizen accepteren. Echter, je kunt proberen een credit card betaling via Paypal. (www.paypal.com) te sturen. Wanneer je hier een account geopend hebt, klik op ‘Send Money’ en stuur het gewenste bedrag naar solara@nvisible.com

Je kunt ook een cheque van een Amerikaanse bank, een Internationale Betaalopdracht of een Bankcheque in Amerikaanse Dollars opsturen. Of je kunt het bedrag door jouw bank direct door laten sturen naar onze bankrekening.

VRAAG: Mag ik eerder in het hotel aankomen dan 23 oktober of verlengen na 2 november?

Ons hotel is volledig geboekt vóór onze aankomst en na ons vertrek in de ochtend van 2 november. Echter, wij zijn bezig om in Udaipur kamers bij andere hotels te krijgen voor diegenen die eerder aankomen. Wij krijgen ook speciale tarieven bij hotels in Nieuw Delhi en Mumbai (Bombay) voor diegenen die daar kamers nodig hebben vóór of na de Activering. Wij hebben ook twee optionele reizen: Mt. Abu op 2 en 3 november voor de Raad van het Eénwezen. Deze groep zal naar Udaipur terugkeren op 4 november. De tweede reis is onze Dharamsala Tibetaanse optie van 4 tot 9 november .

VRAAG: Mijn Engels is niet zo goed. Heb je tolken?

Wij hebben geen tolken, hoewel er altijd wel mensen zijn in de Hoofdcylinder die verschillende talen spreken. Dan nog is het niet netjes om iemand te vragen om telkens voor je te vertalen. Soms komt er uit één land een hele groep mensen die een tolk meenemen.

VRAAG: Mag ik mijn kinderen meenemen?

Uit onze verleden ervaringen hebben wij geleerd dat kinderen onder de 13 jaar soms verveeld raken gedurende de sessies. Dit werkt voor iedereen afleidend, dus kinderen onder de 13 jaar zijn niet toegestaan bij de sessies van de Activering. Als je toch kleine kinderen mee moet nemen, is het belangrijk dat je kinderopvang regelt in India.

VRAAG: Mag ik een partner of vriend(in) meenemen die niet zal deelnemen?

Het is zeker wenselijk dat iedereen die komt, ook deelneemt aan de Hoofdcylinder, maar soms is het noodzakelijk om iemand mee te nemen die niet deelneemt. Als het jouw partner is, wordt het sterk aangeraden dat deze meedoet. Anders zul jij ongelooflijke ervaringen hebben die zij niet met jou kunnen delen en soms veroorzaakt dit een tekort aan begrip.

VRAAG: Zijn maaltijden inbegrepen?

Ontbijt, lunch en diner zijn inbegrepen. Als je in een ander hotel verblijft, zul je je ontbijt daar hebben.

VRAAG: Wat is het verschil tussen deelnemen aan een 11:11 Ankergroep en aan een Hoofdcylinder?

11:11 Ankergroepen zijn een erg belangrijk deel van de Activering van een 11:11 Poort. Zij vormen de buitenposten van ons Eénwezen. Je kunt ze beschouwen als tenthaken die de binnenkomende 11:11 energieën helpen te aarden in elke hoek van de planeet. Echter, de energieën die zij verankeren, zijn de energieën die naar hun worden toegestuurd vanuit de Hoofdcylinder van de 11:11 in het hart van de Activering.

Ook, de 11:11 Ankergroepen variëren erg in resonantie door de verschillende mensen die ze organiseren; de meesten hebben nooit deelgenomen aan een Hoofdcylinder. Daarom dringen wij de Ankergroepen altijd aan hun middelen bij elkaar te leggen en altijd een vertegenwoordiger naar de Hoofdcylinder te sturen. Dit maakt jouw verankeringsactiviteiten in de toekomst veel echter.

Bij een Hoofdcylinder sta je aan de ultieme oorsprong van een 11:11 Activering. Dit is het sleutelpunt waar de nieuwe 11:11 energieën de planeet als eerste binnenkomen. Jij bent met een toegewijde groep mensen die uit vele landen samen zijn gekomen om Eén Wezen te vormen. En jij wordt hierop voorbereid en de dansen geleerd door Solara zelf. Deel zijn van een Hoofdcylinder is de meest krachtige immersie die mogelijk is in de 11:11 energieën en die ervaring mag eigenlijk niet gemist worden!

VRAAG: Hoe kan ik mezelf voorbereiden op een Hoofdcylinder?

Hoe reiner wij bij aankomst zijn, hoe minder reinigingswerk wij moeten doen tijdens de voorbereidingen van de Hoofdcylinder. Localiseer, genees en transformeer ieder emotioneel overblijfsel, angst, twijfel, kwesties over eigenwaarde, oude kwesties, gebieden van weerstand en wat je dan ook kunt vinden.

Je zou het behulpzaam kunnen vinden om de ervaringen te lezen van de Hoofdcylinders van vorige 11:11 Poorten. Deze vindt je opgesomd in de 7e Poort Ndex, die ook de rapportages van de Ankergroepen van vorige Activeringen opsommen.

Ook bijzonder aangeraden, is het lezen van Solara’s Maandelijkse Surf Rapporten, die op abonnement beschikbaar zijn. Zij gaan over het onszelf afstemmen op de heersende 11:11 energieën en zijn verrassend accuraat en nuttig. En, abonneren helpt Solara’s werk te ondersteunen.

Je kunt ook Solara’s boek ‘How to Live Large on a Small Planet’ lezen om bekend te raken met enkele van de concepten en de terminologie. Ook een aanrader voor deze tijd, is Solara’s ‘EL AN RA: The Healing of Orion’. Dit keert dualiteit gegarandeerd binnenstebuiten!

 

DETAILS OVER DE HOOFDCYLINDER VAN DE 7E POORT

De Activering van de 7e Poort
The 7th Gate Master Cylinder

7th Gate Master Cylinder VRAAGs
7th Gate Master Cylinder India TRAVEL TIPS One
:
Indian Visas Arrival & Airport Info Internet & Telephone Connections What to Bring & What to Wear Security
7th Gate Master Cylinder India TRAVEL TIPS Two:
Health Money & Tipping People & Culture Independent Travel in India
Aanbevolen boeken om te lezen over India of Heilige Liefde
Muziek voor de 11:11 Heilige Dansen

De 7e Poort Ndex

11:11 Hoofdcylinders
Het maken van een Hoofdcylinder