PAGINA TWEE

Hier zijn enkele vaak gestelde vragen over de 11:11.
Mocht je nog andere hebben, alsjeblieft e-mail ze ons en ze zullen hier beantwoord worden.

         

Vragen Pagina Eén
Vragen Pagina Drie

Vertaald door Monique

         


VRAAG: Waarom zijn zoveel van je boeken uitverkocht?

SOLARA: Goede vraag. Drie van mijn boeken zijn uitverkocht, omdat ze totaal herschreven en geüpdate moesten worden. Hoewel er veel nabestellingen voor ze zijn en ik het geld nodig heb om te leven, was ik niet bereid ze te laten herdrukken zonder ze te herijken. De energieën zijn enorm veranderd sinds de boeken voor het eerst geschreven werden en vanuit mijn integriteit kon ik niet iets laten herdrukken dat dit niet weerspiegelt.

Het GOEDE NIEUWS is dat ik ze sinds mei heb herschreven. De nieuwe uitgave van ‘11:11 – Inside the Doorway’ zal nu ‘11:11 – Journey into Oneness’ gaan heten. Het bevat veel nieuwe hoofdstukken met de nieuwste 11:11-informatie en grafieken. Er zal zelfs een nieuw omslag zijn. Dit boek was vooral belangrijk om te herschrijven, omdat de Nieuwe Visie van de 11:11 zich begon te ontvouwen toen we het Middelpunt van de 11:11-Toegangspoort passeerden met de 6e Poortactivering in mei 2004. ‘11:11’ zal eind 2006 beschikbaar zijn.

‘The Star-Borne’ is eveneens totaal herschreven. Diverse hoofdstukken zijn vervallen en sommige van de oude ‘11:11’ zijn toegevoegd. Ook dit boek krijgt een nieuw omslag en zal eind 2006 zijn.

‘The Legend of Altazar’ is al het langst uitverkocht, hoewel dit een van mijn favoriete boeken is. Enkele jaren geleden schreef ik hiervoor een script, waarin meer van het verhaal werd geopenbaard en nieuwe personages werden geïntroduceerd. Toen ik ervoor ging zitten om de nieuwe elementen in het oude verhaal te integreren, kwamen er meer delen van het verhaal door. Zodra ik ‘11:11’ en ‘The Star-Borne’ bij de drukker heb liggen, focus ik me op het herschrijven van ‘Altazar’. De nieuwe uitgave zal waarschijnlijk twee keer de omvang van de oude uitgave hebben en zeker de moeite van het wachten waard. Het zal waarschijnlijk in 2007 beschikbaar zijn.

Ik nader ook de voltooiing van een briljante set orakelkaarten, compleet met een 140 pagina’s tellend boek. Dit is de beste set orakelkaarten die ik ben tegengekomen en hij zal bijzonder behulpzaam zijn bij het invoegen van de Grotere Realiteit in onze dagelijkse levens. De set zal later dit jaar of begin volgend jaar beschikbaar zijn.

UPDATE van 25 juni 2006:
De redden dat mijn nieuwe uitgaven nog niet gepubliceerd zijn, is dat ik op zoek ben naar iemand die mijn uitgeverij wil overnemen en de boeken voor me wil distribueren. Het is voor mij niet meer mogelijk dit zelf te doen. Zodra de juiste persoon gevonden is, zullen de nieuwe boeken beschikbaar zijn.


         


VRAAG: Wat gebeurt er toch met me? Ik voel dat alles om me heen verandert. Ik kan me gewoonweg niet meer interesseren voor mijn oude wereld. Ik ben bang dat ik al mijn vrienden zal kwijtraken, omdat ik niet eens meer over koetjes en kalfjes kan praten.

SOLARA: Gefeliciteerd! Je bent duidelijk dieper in het Onzichtbare aan het reizen. Wanneer dit gebeurt, is het alsof je oude wereld binnenste buiten wordt gekeerd en je alles met nieuwe ogen ziet. Dit is echt goed! Je kunt nu VERDER KIJKEN en zien waar je werkelijk bent. En voor wat betreft het praten over koetjes en kalfjes… velen van ons vinden momenteel het oppervlakkige gebabbel zo goed als onmogelijk. Het bedelft wat echt is. Als je vrienden niet op een dieper niveau met je kunnen communiceren, zoek dan naar nieuwe vrienden die dat wel kunnen.

         


VRAAG: Kun je het concept van dualiteit uitleggen?

SOLARA: Dualiteit is het overtuigingenstelsel, dat we tot op heden geleefd hebben. Alles in deze wereld was gebaseerd op de wetten van dualiteit. Dualiteit is gebaseerd op tegenstellingen en polariteiten; zoals dat er altijd twee helften zijn die een geheel maken en dat alles zijn tegenovergestelde polariteit heeft. In tegengesteldheid is er altijd het concept van gescheidenheid. Enkele voorbeelden zijn: nacht-dag, mannelijk-vrouwelijk, goed-slecht, vrolijk-verdrietig, liefde-haat, actie-reactie, spiritueel-fysiek en op een groter niveau Aarde-Ster. Dualiteit is lange tijd ons onderliggende fundament geweest.

Nu, met de massale verandering naar Eenheid, zien we dat er een Grotere Waarheid is, een grotere heelheid. We zijn allemaal onderdeel van de Eén. Niets is afgescheiden van de Eén. Nacht & dag vormen een grotere eenheid, verankerd in de eeuwige Geen-Tijd. We hebben allemaal mannelijke & vrouwelijke polariteiten in ons. Er is een grotere, meer alles doordringende Liefde, die alle emoties omvat en verankerd is het Eén Hart. Spiritueel & fysiek zijn samengesmolten en we realiseren ons nu dat alles heilig is. En we worden Aarde-Sterwezens door het Onzichtbare te verankeren in onze eigen fysieke lichamen. Dus, het onderliggende fundament van ons werkelijkheidssysteem is grondig aan het veranderen.


         


VRAAG: Waar vandaan krijg jij je informatie? Ben je een channel?

SOLARA: Ik ben beslist GEEN channel. Ik herinner eenvoudigweg… Al sinds ik een klein meisje was, heb ik altijd alles willen weten, vooral de waarheid achter wat als waar gepresenteerd werd. Ik ben geboren met een goede set van waarheidsfilters, waardoor alles dat niet waar is, simpelweg niet geaccepteerd wordt bij mij. Het is iets wat ik kan voelen in mijn cellen en ik ben altijd in staat geweest op hen te vertrouwen.

Ik ben al heel lang op Aarde, al van voor het begin van tijd. Ik weet zeker dat mijn lange cyclus van ervaringen op Aarde behulpzaam is geweest bij het ontwikkelen van mijn kennis en toegang tot de Eén. Iedereen heeft de potentie tot volledige toegang tot de Eén, maar misschien heb ik dit meer onderzocht dan de meeste anderen.

         

VRAAG: Ik heb gehoord over mensen die al door de Achtste & Negende Poort van de 11:11 gegaan zijn. Wat is jouw mening hierover?

SOLARA: Diverse mensen hebben in de achterliggende jaren contact met me opgenomen om me te vertellen dat ze door 11:11-Poorten zijn gegaan, die nog niet geactiveerd zijn. Het is duidelijk, door de aard van hun begrip van deze Poorten, dat ze deze Poorten niet werkelijk hebben ervaren. Alles wat ik kan zeggen, is dat de energieën van de Poorten onvoorstelbaar anders zijn dan alles wat we tot op heden ervaren hebben. Een 11:11-Poort kan alleen geactiveerd worden door grote groepen van ons die samenkomen als Eén Zijn. En totdat een Poort geactiveerd is, zijn deze energieën niet klaar om zich volledig te manifesteren op deze planeet, simpelweg omdat wij er nog niet klaar voor zijn. Ik ken niemand, inclusief mezelf, die zich al volledig de energieën heeft eigen gemaakt van de Poorten die al geactiveerd zijn.

Als mensen proberen zich door de Poorten te haasten of zichzelf voor de gek houden met de gedachte dat ze door ongeopende Poorten zijn gegaan, is het enige wat ze doen, zichzelf afhouden van het ontvangen van de volledig mogelijke initiatie en transformatie binnen de Poort waar we momenteel doorheen gaan. Waarom zoveel haast? Herinner je dat de kracht zit in de reis zelf, niet in het gehaast bereiken van de veronderstelde bestemming.

         

VRAAG: Waar gaat de 11:11 over?

SOLARA: Ik heb veel informatie over 11:11 gepubliceerd op deze website en in mijn boeken, vooral in ‘How to Live Large on a Small Planet’, ‘11:11 – Inside the Doorway’ en ‘EL*AN*RA: The Healing of Orion’. Dat is de reden dat ik deze boeken heb geschreven en deze website heb gecreëerd. Momenteel herschrijf ik mijn boek ‘11:11’ volledig, dat de nieuwe ondertitel ‘Journey into Oneness’ zal krijgen. Het zal binnenkort beschikbaar zijn en veel nieuwe 11:11-informatie bevatten.

         

VRAAG: Ik ben geboren op een speciale datum, zoals 11 november, 11 januari, heb een geboortedatum die opgeteld leidt tot een 11 of ben geboren om 11.11 uur. Wat betekent dit?

SOLARA: Ik ontvang veel e-mails met deze vragen. Het betekent duidelijk dat je afgestemd bent op de 11:11-frequenties. Het betekent dat het tijd voor je is om te ontwaken, het oude op dualiteit gebaseerde werkelijkheidssysteem af te schudden en je af te stemmen op Eenheid. Het is jouw tijd om Echt te zijn en je Liefde te leven en om anderen te helpen om dat ook te doen.

         
         
Vragen Pagina Eén
Vragen Pagina Drie