PAGINA DRIE

Hier zijn enkele vaak gestelde vragen over de 11:11.
Mocht je nog andere hebben, alsjeblieft e-mail ze ons en ze zullen hier beantwoord worden.

         

Vragen Pagina Eén
Vragen Pagina Twee

Vertaald door Monique

         


VRAAG: Hoe weet je wanneer een 11:11-Poortactivering zal plaatsvinden en waar de Hoofdcilinder zal zijn? En hoe weet je het thema voor elke Poort?


SOLARA: Veel wordt vastgesteld op basis van intuïtie… gewoon het bewustzijn van het juiste gevoel en het op de plaats vallen. Echter, 11:11-Activeringen vinden altijd in het weekend plaats (tenminste tot nu toe) en hun data zijn opgeteld altijd een Meestergetal.

De globale locatie wordt meestal gevoeld, voordat de datum gevonden is. Soms is het een gezamenlijke inspanning, zoals bij de 6e Poort, toen verscheidene mensen voelden dat het zou moeten plaatsvinden op het Dingle Schiereiland in Ierland. Dit waren gedeeltelijk mensen die ik kende en gedeeltelijk mensen die ik nog nooit had ontmoet, maar die me een e-mail stuurden; er was gewoon een eensgezind gevoel dat het daar zou moeten zijn. Eens, bij de 5e Poort, voelden we dat het in Noord-Thailand zou zijn, maar toen we daar heen gingen, konden we de juiste locatie voor de Activering niet vinden, zodat de Hoofdcilinder een paar maanden voor de Activering werd verplaatst naar Hawaii.

Zodra we de globale locatie weten, ga ik daar heen om de plaats voor de Activering te vinden en de afspraken te maken. Het vinden van de juiste datum en locatie heeft niets van doen met mijn eigen persoonlijke voorkeuren; het is waar en wanneer de 11:11-Poorten geactiveerd willen worden.

Voor de 4e Poort reisde ik naar Tahati, voelend dat de Activering plaats wilde vinden op een atol. De eerste plaats die ik bezocht was Tuamotos en ik wist zeker dat een van deze atols de juiste plaats zou zijn. Toen het niet zo bleek te zijn, was ik behoorlijk perplex en had geen flauw idee waar verder te kijken. Op mijn laatste dag in Tahiti bezocht ik de privé atol Tetiaroa en onmiddellijk wist ik zonder enig spoortje twijfel dat dit de juiste plaats was. Het viel gewoon op zijn plaats. Bij de 7e Poort wisten we dat de Hoofdcilinder in India zou zijn. Ik was daar nog nooit eerder geweest, maar mijn intuïtie leidde me rechtstreeks naar Udaipur, wat inderdaad de juiste locatie was. Het is een interessant proces, dat openheid en vertrouwen vereist, totdat de juiste plaats gevonden is.

De meest uitdagende locatie voor een Hoofdcilinder was voor de Eerste Poort bij de Grote Piramides in Egypte. Ik ging daar twee maanden voor de Activering heen en vond de juiste plaats aan de voet van de derde piramide van Mycerinus. Het was absoluut zonder enige twijfel dat de ceremonie daar gehouden wilde worden. Het enige probleem was dat iedereen me vertelde dat het onmogelijk was om toestemming te krijgen om het te gebruiken. Ik vertelde ze het te blijven proberen, omdat ik wist dat het de plaats was. Ze vertelden me een alternatieve locatie te zoeken, wat ik niet kon doen, omdat Mycerinus de plaats was. Het was op de dag voor de 11:11-Activering dat we uiteindelijk toestemming kregen om de plaats te gebruiken en het had tot gevolg dat ik persoonlijk $ 7.000 moest betalen, wat ik zonder aarzeling heb gedaan, omdat het was waar de ceremonie wilde zijn.

De Thema’s voor elke Poort komen, wanneer ze klaar zijn om te komen. Soms is het ruim voor de Activering; andere keren slechts enkele maanden tevoren. Het Thema van de 7e Poort kwam tot iemand van onze groep tijdens de voorbereidingen voor de 6e Poort Hoofdcilinder. Toen we het bekend maakten, wisten we allemaal dat het klopte. Het Thema voor de 8e Poort kwam enige tijd geleden. Hoewel de Thema’s erg eenvoudig zijn, is hun eigenlijke betekenis behoorlijk diepgaand.

         

VRAAG: Zijn de locatie en datum voor de volgende 11:11-Poortactivering, de 8e Poort vastgesteld?

SOLARA: De 8e Poort is een geweldige uitdaging om te organiseren. We voelden echt dat het op 2 december 2006 in Chili zou gaan plaatsvinden, maar het viel niet op z’n plek. Dit was enorm verwarrend, totdat ik me realiseerde dat er, vanwege de enorme omvang van de 8e Poort, er twee 8e Poortactiveringen zullen zijn. De eerste zal plaatsvinden op 2 december 2006 met de Hoofdcilinder in Centraal Amerika. De tweede zal plaatsvinden in 2008 in Chili.

In juli reis ik naar Centraal Amerika om de plaats te vinden en de afspraken te maken. Zo snel mogelijk zal de informatie beschikbaar zijn op deze website.

         

VRAAG: Wat bedoel je met ‘Velen reizen nog door de Eerste Poort, terwijl anderen de 11:11 nog niet zijn binnengetreden’?

SOLARA: 11:11 is de brug tussen dualiteit en Eenheid. We reizen niet allemaal via exact dezelfde dienstregeling door de 11:11-Toegangspoort. Sommigen maken deze reis al lang; anderen stappen op dit moment uit de dualiteit. De 11:11-Poorten worden niet gereisd op een totaal lineaire wijze. Zodra we de 11:11-Toegangspoort binnentreden en ons beginnen los te maken van dualiteit, beginnen we de lessen en initiaties van elke 11:11-Poort die al geactiveerd is, te ervaren. En sommigen van ons ervaren al de binnenkomende energieën van de 8e Poort.

Als we door de 11:11-Toegangspoort reizen, ervaren we de energieën van alle geactiveerde Poorten gelijktijdig. Bij voorbeeld: ik kan sommige van de al beschikbare energieën van de 8e Poort ervaren, maar ook nog de energieën van de 4e Poort, het Aanpassen van mijn Evolutionaire Labyrint en van de 7e Poort, het Zien van het Onzichtbare.

         


VRAAG: Wat is de 12:12 en wat is de connectie met de 11:11?

SOLARA: Ik heb deze vraag al vele malen beantwoord, waaronder in mijn boek ‘How to Live Large on a Small Planet’. De 12:12 heeft GEEN connectie met de 11:11. Het werd gecreëerd om de 11:11-energieën te verstoren en doen verdwijnen. En sommige mensen hebben er een boel geld mee verdiend! De 11:11 is een Meestergetal. Meestergetallen hebben dubbele cijfers, zoals 11, 22, 33, 44, 55, 66, 77, 88, 99. Dit is de reeks van het versnelde pad naar Eenheid en heelheid. Om van de 11:11 naar de 12:12 te gaan, zou achteruit lopen betekenen, in een op dualiteit gebaseerd patroon.

         


VRAAG: Hoe werden mensen zich in eerste instantie bewust van 11:11-Poorten, hun bestaan & noodzaak?

SOLARA: Het bewustzijn van de Elf Poorten in de 11:11-Toegangspoort kwam kort na de eerste 11:11-Activering op 11 januari 1992. Dat was, toen we de eerste glimp opvingen van de enorme omvang van de 11:11. We zagen ook dat onze reis door de Toegangspoort de noodzaak met zich meebracht om te veranderen op niveaus die we ons nauwelijks konden voorstellen.

De Elf Poorten zijn energiefrequenties, vergelijkbaar met de sluizen in een kanaal. Voordat we een Poort binnentreden, bereiken we het eind van de weg waarop we tot dan gereisd hebben. Wat we moeten doen, is onze energie en ons bewustzijn veranderen naar een totaal nieuw niveau. Dat is, wanneer we de sluis in het kanaal binnengaan. Dan moeten we wachten totdat het water stijgt tot een nieuw niveau (of tot de nieuwe Poort is geactiveerd). En zodra dat gebeurt, gaat de deur open en gaan we verder op een nieuw niveau.

         

VRAAG: Een naaste van me overleed op 11 november of om 11.11 uur. Wat betekent dit?

SOLARA: Het betekent dat ze een heel goede tijd hebben gekozen om de planeet te verlaten. Dat ze hun blik hebben gericht op het afleggen van de grootste afstand, de hele weg naar het Hart van de Eén. Dit is een sterke bevestiging van hun geest dat ze wisten wat ze deden en dat ze nu de Eén zullen dienen vanaf een grootser niveau.

         
         
         
Vragen Pagina Eén
Vragen Pagina Twee