September 2006

BINNENTREDEN IN DE LOTUSWERELD:
Deel Twee

( De reis naar de 8e Poort...)

TULUM, MEXICO

TWEE 8e Poortactiveringen te hebben, klonk heel logisch voor me, dus ik begon te zoeken naar de locatie voor de eerste. Ik had nog steeds het gevoel dat die zou plaatsvinden op 2 december 2006 met een tweede Activering in 2008. De volgende locatie waarheen ik werd geleid was Tulum op het schiereiland Yucatan in Mexico, waar ik nog nooit eerder was geweest. De reis werd gemaakt met Ankasha, onze Workshopfacilitator uit Mexico. Midden juli vloog ik naar Cancun, waar ik Ankasha trof en we reden direct door naar Tulum.

Tulum was lieflijk en eenvoudig. De stranden zijn erg schoon en hebben helend water. Voorafgaand aan onze reis had Ankasha een Maya-genezer uit Yucatan getroffen, die had aangeboden ons te helpen met onze zoektocht naar de perfecte locatie voor de Activering. Dus ontmoetten we, op de morgen na onze aankomst, vier Maya’s die ons meenamen tot diep in het ecologische reservaat van Si’an Kaan, wat ‘Plaats waar de Hemel werd Geboren’ betekent. Mijn energieën waren nog niet eens volledig geland in Mexico en ineens bevond ik me diep in het oerwoud met vier Maya’s, omringd door oude piramides en werd opgegeten door de muggen. Het was nogal een onderdompeling.

Opnieuw vonden we het zonder twijfel perfecte hotel, maar het was niet beschikbaar op de dagen dat we het nodig hadden. Dus brachten we dagen door met het bezoeken van vele hotels en weinigen hadden enige vorm van ruimte waar we onze dagelijkse sessies zouden kunnen houden. We bezochten ook twee heel zuivere cenotes, de heilige poelen gevuld met vers water, die alleen op Yucatan gevonden zijn. We vertrokken vroeg in de ochtend en waren de enigen daar. Ze waren van een elektrische Maya-jadegroene kleur en zo onvoorstelbaar helder dat we helemaal tot op de bodem konden kijken. In de eerste cenote, wanneer je door het water naar je ondergedompelde lichaam keek, was onze huid bedekt met regenbogen. Het herinnerde me aan de speciale Kahuna-genezingspoelen op het Grote Eiland van Hawaii. Een grote reiniging…

We bezochten ook de beroemde Tulum Tempel, rustend hoog op een klif, uitkijkend over de zee. Ondanks de horden toeristen, voelde de energie verbazingwekkend ongeschonden. Er was een krachtige LIEFDEsenergie, nog steeds alom aanwezig. En we vonden de perfecte plaats voor de 8e Poortactivering. Ik voelde een zeer sterke verbondenheid met de Maya-vrouwen, speciaal met de ouderen. We herkenden en erkenden elkaar beslist.

Echter, ondanks al onze inspanningen, konden we de 8e Poort niet georganiseerd krijgen. Terug thuis, werkten zowel Ankasha als ik hard om met nog meer hotels contact te zoeken en te proberen iets voor elkaar te krijgen. Het beste wat we voor elkaar kregen was zeventien kamers in ons perfecte hotel en reserveringen in diverse nabij gelegen hotels. Dit deden we en tenslotte leek het erop dat alles op z’n plek zou gaan vallen. Ik begon zelfs te werken aan de internetpagina’s voor de 8e Poort. Toen berichtte ons perfecte hotel ons dat onze groep te groot was voor hun fragiele ecosysteem met de yogagroep die al eerder geboekt stond. Dus, alles viel uiteen…

We probeerden diverse andere hotels, inclusief één die we hadden gevonden, die een perfecte maat vergaderzaal had. Ze lieten ons weten dat ze in september hun vergaderzaal in een restaurant veranderen. We probeerden en probeerden om het te laten slagen en ook al voelde alles zo perfect, niets viel op z’n plaats.

TERUG NAAR CHILI OF..?

Omdat zowel Tulum als Chili/Rapa Nui zo perfect voelden voor de 8e Poort, het volgende dat we probeerden te doen was de datum van de eerste Activering te wijzigen. Er zijn slechts zo’n 11 tot 16 dagen per jaar waarop een 11:11-Poortactivering kan plaatsvinden. Ons perfecte Tulum-hotel was volledig vol geboekt tot juni volgend jaar. Er is slechts één mogelijke dag voor een Activering in juni en dat was de enige week die geboekt stond voor de drie zomermaanden. Toeval? Ik denk het niet...

We probeerden de 8e Poort terug te verhuizen naar Chili in maart 2007, maar Rapa Nui, waar we echt naar toe wilden voor de optionele tweede week, is volledig volgeboekt voor de betreffende week terwijl het laagseizoen is. Er zijn geen Activeringsdagen in april en als we later naar Chili gaan, zal het te koud zijn.

De 8e Poort is mijn voornaamste aandachtspunt geweest gedurende het hele jaar. Ik heb meer dan 10.000 US dollars uitgegeven, proberend om het georganiseerd te krijgen, bergen inzet, honderden emails werden geschreven, talrijke telefoontjes gepleegd, twee reizen gemaakt en het is nog steeds open, verleidelijk, maar net buiten bereik. Dit betekent niet dat de 8e Poortenergieën niet binnenstromen; ze doen. Vele mensen voelen ze. Ze stromen al het hele jaar binnen, maar het gronden van deze energieën is de grote uitdaging. En interessant genoeg willen veel, veel mensen deelnemen aan de 8e Poort Hoofdcilinder, de grootste respons sinds de Eerste Poort in 1992.

Ik heb niet het gevoel dat de reizen die ik dit jaar voor de 8e Poort heb gemaakt, verspilde energie zijn. Ze voelden allemaal als zo’n belangrijk deel van de grotere 8e Poortactivering. Maar, het voelt alsof we hebben gereisd door een labyrint en dat het doel van deze reis is om ons te krijgen naar Juiste Tijd – Juiste Plaats. De 8e Poort laat ons niets veinzen. Alles moet echt en waar zijn. Dus, terwijl dit soms alles langzamer laat gebeuren, gebeurt het echter.

Ik heb ook onderzoek gedaan naar andere mogelijke locaties, zoals de Dominicaanse Republiek, Brazilië, Mallorca, Perth, Singapore, Rarotonga, Fiji en Griekenland. En toen had ik mijn GROTE OPENBARING OVER DE 8E POORT.

Het probleem is niet de locaties. We vonden de juiste plaatsen. Het probleem is niet de timing, omdat de timing ietwat flexibel is. De 11:11 wordt niet geblokkeerd, omdat het niets van doen heeft met dualiteit.

Het probleem zijn...

 

WIJ.

 

Ja, dat klopt: wij zijn het. Het is ons Eén Zijn. Het is simpelweg nog niet sterk of samenhangend genoeg. Er zijn er niet genoeg die de verantwoordelijkheid delen. Er zijn er niet genoeg van ons die fulltime en met onze volledige wezens roeien. We hebben te ver door de 11:11-Toegangspoort gereisd om door te glijden in een ongebalanceerde, gefragmenteerde staat. We kunnen er simpelweg niet meer op vertrouwen dat enkelen van ons de boten roeien voor iedereen. Niet, omdat ze niet door zullen gaan met het te doen, maar omdat het niet de ware energie voor deze tijd is. Er zit geen integriteit meer in. We moeten allemaal roeien met onze hele wezens om te komen, waar we het liefst willen gaan. We moeten dit serieus nemen en prioriteit geven als we een sterke fundering voor ons Eén Zijn gaan creëren en als we verder gaan reizen door de 11:11-Toegangspoort.

De 8e Poort zal zich niet laten activeren, tenzij we samenkomen op een totaal nieuw niveau van Eenheid. We moeten een sterke, onoverwinnelijke fundering creëren voor ons Eén Zijn, waar de verantwoordelijkheid en werklast is verdeeld op een meer gebalanceerde manier. We moeten samen komen met andere individuen en andere groepen met de aandachtige intentie om Eenheid te verankeren.

Een maand geleden had ik niet het geld om mijn maandelijkse rekeningen te betalen. Mijn spaartegoeden waren opgedroogd en mijn nieuwe boeken zijn nog niet uitgegeven. Ik creëerde een Ondersteun de 11:11 pagina, wetende dat het tijd voor ons is om dit samen te dragen. Ik geloof niet dat het toeval is dat ik geen geld meer heb en super moe ben van het dragen van zo’n enorme verantwoordelijkheid, praktisch alleen, op hetzelfde moment dat de 8e Poortactivering niet op z’n plaats wil vallen. Ik zie deze situaties niet gescheiden, omdat ik al veel jaren geen echt ‘persoonlijk’ leven heb gehad. Ik zie mijn huidige situatie als iets dat in balans en juist gemaakt moet worden. Ho’o Ponopono zoals de Hawaiianen zeggen. Dit zal ook helpen om de 11:11 in balans te brengen. Het is deel van het tot leven brengen van de Slapende Gigant van ons Eén Zijn.

Zoals de meesten van ons, heb ik grondig teruggeblikt op mijn leven. Kijkend naar welke delen ervan losgelaten en welke veranderd dienen te worden. Sommige dingen kunnen we simpel laten vallen, omdat ze hun doel al gediend hebben; andere facetten dienen nog steeds een belangrijk doel, maar dienen in balans gebracht te worden en doorgegeven aan anderen. Ik ben me ultra bewust van wat me blij maakt en mijn creativiteit aanwakkert en wat me zwaar en moe maakt. Ik weet dat mijn lange jaren als een werkverslaafde kluizenaar bijna voorbij zijn; geen moment te vroeg. En dat ik volgend jaar waarschijnlijk weer zal verhuizen, dit keer naar een ander land, ook al weet ik niet waar. En ik verlang ernaar samen te zijn met mijn ware partner, zoals velen van ons doen. (De 8e Poort zal ons hierbij, na activering, enorm helpen.) Ik kan mijn nieuwe leven voelen lonken en ik weet dat ik daar naartoe ga. Maar eerst is er veel dat gedeeld en doorgegeven dient te worden.

Aan het eind van dit jaar voltooien we een cyclus die begon in 1999. Voor mij was dat het jaar dat we onze gemeenschap in Montana sloten en voor het eerst in elf jaar moest ik alles zelf doen. De meeste mensen denken eenvoudigweg niet aan de enorme inzet die de 11:11 heeft gevraagd, ervan uitgaand dat we een grote organisatie waren in plaats van slechts één persoon, zittend achter de computer, dag en nacht. Ze dachten dat voor alles werd gezorgd en dat ik er altijd zou zijn om de boot aan te drijven, ongeacht wat. Natuurlijk zal ik doorgaan met roeien, want ik ben volledig toegewijd aan de reis.

Maar, helaas, is mijn roeien niet langer genoeg… Ook al voel ik me meer mezelf dan ooit tevoren, onze fundering dient veel groter te zijn dan slechts één persoon. En dat is wat de vertraging heeft veroorzaakt in het maken van afspraken voor de 8e Poort. Dat is het missende deel.

Sinds het creëren van de Ondersteun de 11:11-pagina, heb ik hartverwarmende respons ontvangen van ons Eén Zijn. Genoeg geld is gestuurd om me in staat te stellen door augustus en september te komen, maar niet genoeg om uit de schulden te komen. Aanbiedingen voor hulp en woorden van steun hebben me diep geraakt. Ons Eén Zijn is beslist inspirerend levend op een nieuw niveau.

Op dit moment geef ik niet mijn volledige aandacht aan het vinden van de 8e Poort, want ik weet dat zodra de nieuwe balans is bereikt, alles op z’n plaats zal vallen. Zonder te denken aan de 8e Poort, zijn de energieën overal om me heen. De nieuwe 8e Poort Mudra kwam vorige week tot me. Het is eenvoudig en krachtig. Dit bevrijdt mijn energieën om mijn aandacht te kunnen richten op het afronden van mijn boeken en kaarten om ze zo snel mogelijk uit te geven.

In de komende maand komen Monique uit Nederland en An*Nu*Tuk en haar dochter uit Schotland hier om te helpen met al het werk… waarvoor ik bijzonder dankbaar ben. Ik weet dat zodra zij hun plek hebben ingenomen en we de verantwoordelijkheid delen op alle niveaus, enorme veranderingen zullen plaatsvinden en de 8e Poortactivering zal eindelijk georganiseerd worden. Het zal een enorm Keerpunt zijn.

Ik voel dat we allemaal onze prioriteiten moeten bijstellen en het dienen van ons Eén Zijn de belangrijkste focus moeten maken. Ik heb dit jaar veel geleerd over de 8e Poort. Ik begin de reis van onze persoonlijke harten naar het Eén Hart naar het Lotus Hart te begrijpen. Het is nodig ons Lotus Hart te ontwaken teneinde de vervulling van onze hartenwensen op het diepste, zuiverste niveau te ervaren. Maar, om daar te komen, moeten we ons eerst volledig in lijn brengen met ons Eén Zijn. Dit is de stap die velen hebben gemist door te focussen op uitsluitend hun persoonlijke leven. En we kunnen niet direct van ons persoonlijke leven naar de Lotuswereld, om het Eén Zijn heen gaand.

Eén van onze uitdagingen is om de gebieden te vinden, waarin we het beste de Eén kunnen dienen. We moeten ons bewust zijn van de noden van de wereld om ons heen. Een goed voorbeeld vond enkele weken geleden plaats tijdens de workshop in Moskou, Rusland. De dag na de workshop bezochten enkele van de deelnemers een lokaal weeshuis. Ze namen noodzakelijke medicamenten, voedsel en cadeau’s mee, gedoneerd door de workshopdeelnemers. Ze speelden met de kinderen en hadden zo’n hartverwarmend bezoek. Zou het niet fantastisch zijn als elke Ankergroep wereldwijd een manier zou vinden om hun gemeenschap te dienen. We hoeven Eenheid nier meer voor onszelf te houden. Het is tijd om het te verspreiden en onze Liefde voelbaar te maken.

Het is belangrijk om de Grotere Realiteit te verweven in onze dagelijkse levens en continu te dienen met onze volledige wezens. Dit is de weg die ons zal brengen naar persoonlijke vervulling en naar onze ware bestemming en ons ware doel. En dit is de weg die ik reis, gelukkig niet langer alleen… maar met velen van jullie.

En het zal meer dan verbazingwekkend zijn als we uiteindelijk als Eén samen kunnen komen, overal ter wereld en de 8e Poort kunnen activeren. Dit keer kunnen we werkelijk trots op onszelf zijn, want de 8e Poort heeft een immense hoeveelheid inzet en bereidheid om naar nieuwe niveaus te reizen, vereist. Het zal een vreugdevolle viering zijn, die we allemaal hebben helpen creëren en volledig verdienen.

 

LOTUS HEART LOVE

SOLARA

 

 

Meld je hier aan voor Solara's Maandelijkse Surfrapporten en Wekelijkse updates ...