Solara stops to smell the flower on the Isla del Sol at Lake Titicaca.

Vertaald door Brigitta Bos


Als één van de echte profeten van deze tijd, is Solara zeer in aanzien voor haar integriteit, moed en toewijding. Ze faciliteerde de 11:11 Planetaire Activatie in 1992, waaraan meer dan 100.000 mensen wereldwijd deelnamen. Ze beschrijft haarzelf als een onversaagd ontdekker in het Onbekende, gaande waar slechts enkelen eerder naartoe durfden te gaan...naar de onontdekte subtiele werelden van het Onzichtbare.

Solara is geen guru, noch heeft ze “volgelingen”. Integendeel, ze dient als een katalysator om ons in ons eigen meesterschap te activeren zodat we in de Grotere Realiteit kunnen leven. Solara is geen medium. Ze belichaamt eenvoudigweg haar oneindigheid; iets wat voor ons allen beschikbaar is.

Solara heeft de zeldzame gave om het onuitdrukbare uit te drukken, wat ze communiceert met helderheid, kracht, geaarde uitvoerbaarheid, sterke liefde en humor. Haar boodschap nodigt ons uit om onze oneindigheid te aanvaarden zodat we het kunnen ankeren in het fysieke en Levendig Levend kunnen worden. Om geïntegreerde Aarde-Sterrewezens te worden. In andere woorden, hoe reëel te zijn in een onreëele wereld!

Hoewel ze aandacht van de media zoveel mogelijk vermijdt, zijn er artikelen over haar verschenen in Amerikaanse Nieuws- en Wereldrapportages, en talrijke andere publicaties over de hele wereld. In Brazilië zijn gehele televisieprogramma’s aan haar toegewijd en in Australië zijn artikelen verschenen die het “Solara Phenomeen” beschrijven.

Al reizende over de gehele planeet sinds 1987, heeft Solara velen door middel van lezingen, workshops, MasterClasses, Star-Borne reunieën en Planetaire Activaties geholpen te activeren. Ze heeft velen geholpen vrij te stappen van dualiteit en hun wezens te ankeren in Eenheid en liefde met het Eénhart. Ze is een ware zielsrevolutioniste!

Sinds 1991 heeft Solara talrijke Star-Borne evenementen gepresenteerd in: Argentinië, Australië, België, Brazilië, Canada, Croatië, Duitsland, Ecuador, Egypte, Engeland, Finland, Hong Kong, Ierland, Italië, Nieuw Zeeland, Noorwegen, Peru, Schotland, Slowakije, Slovenië, Tahiti, de Verenigde Staten, Zweden en Zwitserland.

Solara is de oprichtster van Star-Borne Unlimited, wat in 1986 opgericht was om haar boeken te publiceren en als focus te fungeren voor de Grote Bewustwording in Eenheid. Ze is de schrijfster van zes geliefde metafysische klassieken:

How to LIVE LARGE on a Small Planet
11:11
EL*AN*RA
The Star-Borne
The Legend of Altazar
Invoking Your Celestial Guardians