H MIA ΥΠΑΡΞΗ ΑΦΥΠΝΙΖΕΤΑΙ
από τη Σολάρα

Μετάφραση από τη Θρόνη Τσιάμη

Το Μάιο του 2004, η 6η Πύλη Ενεργοποίησης αναποδογύρισε την Πόρτα του 11:11. Το καινούριο Όραμα του 11:11 αποκαλύπτεται. Και είναι πολύ ισχυρό….

Μέχρι την 6η Πύλη Ενεργοποίησης, η Πόρτα του 11:11 ήταν συντονισμένη με τον αριθμό 11. Το Έντεκα είναι ο Κύριος Αριθμός που αντιπροσωπεύει την ΑΓΚΥΡΟΒΟΛΙΑ ΣΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ. Και πράγματι, η ΑΓΚΥΡΟΒΟΛΙΑ ΣΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ είναι αυτό πολλοί από μας κάνουμε εδώ και πολύ καιρό. Εισάγουμε το Καινούριο, δηλαδή την Ενότητα, μέσα στη σκληρή πυκνότητα της διττότητας.

 

Η διαδικασία αυτή έχει επιδράσει πάνω μας σε κάθε πιθανό επίπεδο, επηρεάζοντας τα πάντα, από τον πλανητικό λόγο (πλανητική ύπαρξη) μέχρι τα βάθη του πυρήνα της ατομικότητας μας. Η διαδικασία ήταν συχνά κοπιαστική, γεμάτη με ακραίες προκλήσεις. Παρόλα αυτά δείξαμε επιμονή, γνωρίζοντας ότι η εποχή που κυριαρχεί η διττότητα έχει σχεδόν τελειώσει και ότι η Ενότητα πρέπει να αγκυροβοληθεί ολοκληρωτικά. Γνωρίζοντας ότι η ίδια μας η επιβίωση μπορεί να εξαρτάται από αυτό.

 

Η Διευρυμένη Πραγματικότητα είναι η πραγματικότητα στην οποία κυριαρχεί η Ενότητα και εισέρχεται ολοένα και περισσότερο στο παλιό σύστημα της πραγματικότητάς μας που είναι βασισμένο στη διττότητα. Μέχρι τώρα, έχουμε δημιουργήσει μία Ζώνη Επικάλυψης όπου η Ενότητα και η διττότητα συνυπάρχουν σαν παράλληλες πραγματικότητες. Αυτή η Ζώνη Επικάλυψης συνέχισε να πυκνώνει και να διευρύνεται και τώρα περιέχει το παρελθόν και το μέλλον αναμεμειγμένα με το παρόν.

 

Τώρα έχουμε φτάσει σε μία κρίσιμη διασταύρωση, ένα Μείζον Σταυροδρόμι όπου πρέπει να αποφασίσουμε ποιο δρόμο θα ακολουθήσουμε από δω και στο εξής. Εάν επιθυμούμε να προχωρήσουμε πιο βαθιά στην Διευρυμένη Πραγματικότητα, στην Ενότητα, τότε πρέπει να μεταφερθούμε σε ένα εντελώς καινούριο επίπεδο.

 

Αυτό το καινούριο επίπεδο είναι η ΜΙΑ ΥΠΑΡΞΗ. Η ΜΙΑ ΥΠΑΡΞΗ είναι Ένα Ζωντανό, Έμβιο Ον---ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΕΝΑ. Όλα είναι μέρος του Ενός: αυτό το γνωρίζουμε. Και παρόλα αυτά υπάρχει ακόμα μεγάλη παρανόηση σχετικά με το τι σημαίνει να είσαι μέρος της ΜΙΑΣ ΥΠΑΡΞΗΣ.

 

Αυτή τη στιγμή, όλα έχουν να κάνουν με το να επιλέξουμε συνειδητά να ζήσουμε σαν ΜΙΑ ΥΠΑΡΞΗ. Να δούμε τους εαυτούς μας σαν ακτίνες του Αστεριού του Ενός. Όλοι είμαστε μέρη του Ενός. Εγώ είμαι η Σολάρα του Ενός. Εσύ είσαι ο/η_____ του Ενός.

 

Όταν αναγνωρίζουμε πραγματικά τους εαυτούς μας σαν Οντότητες του Ενός, μία βαθιά αλλαγή συμβαίνει μέσα μας. Μπορούμε να νιώσουμε και να δούμε τη φυσική μας αλληλεπίδραση με τα πάντα. Εξαπολύεται η συμπόνια μας και η αντίληψή μας διευρύνεται. Τα πέπλα πέφτουν....

 

Συνειδητοποιούμε ότι δεν είμαστε απλά απομονωμένα άτομα που παλεύουν να τα βγάλουν πέρα. Δεν υπηρετούμε πλέον τον πλανήτη απλά με το να ασχολούμαστε με τα δικά μας. Ξαφνικά, μπορούμε να νιώσουμε το ισχυρότατο σύστημα υποστήριξης της απέραντης ΜΙΑΣ ΥΠΑΡΞΗΣ μας το οποίο είναι πάντα μαζί μας. Αναμειγνυόμαστε μεταξύ μας, υποστηρίζουμε ο ένας τον άλλο, νοιαζόμαστε ο ένας για τον άλλο. Όπως το απόφθεγμα των Τριών Σωματοφυλάκων, Όλοι για Έναν και Ένας για Όλους. Δεν είμαστε πλέον μόνοι μας. Δεν είμαστε πλέον ανήμποροι και αβοήθητοι. Δεν είμαστε πλέον διαχωρισμένοι.

 

Όλο και περισσότεροι από μας αφυπνίζονται σχετικά με την έμφυτη Ενότητά μας, η ΜΙΑ ΥΠΑΡΞΗ μας ζωντανεύει γρήγορα. Ο Κοιμισμένος Γίγαντας ξυπνάει.... Η ΜΙΑ ΥΠΑΡΞΗ μας είναι το κλειδί για τη μελλοντική μας εξέλιξη. Είναι το κλειδί για την επιβίωσή μας στον πλανήτη. Και είναι αρκετά δυνατή για να διαλύσει την ψευδαίσθηση της διττότητας μια για πάντα.

 

Η 6η Πύλη Ενεργοποίησης του Μαΐου αφορούσε στο να επιλέξουμε συνειδητά να μεταβούμε στη Μια Ύπαρξη μας. Όταν έγινε αυτό, το επόμενο βήμα για την Μια Ύπαρξή μας ήταν να ΕΠΙΛΕΞΕΙ να δράσει στη Γη ΣΑΝ ΕΝΑ, να πάρει την ευθύνη να βοηθήσει στη μετάβαση του πλανήτη, της ανθρωπότητας, όλων των έμβιων όντων, της φύσης, των στοιχείων κ.τ.λ. στο επόμενο επίπεδο, την Ενότητα.

 

Πάντα όταν οι Ενεργοποιήσεις του 11:11 φέρνουν ένα άλλο επίπεδο, δημιουργείται μία ισχυρή αντίσταση για να μας κρατήσει πίσω στα παλιά μας πρότυπα ενέργειας. Υποβαλλόμαστε σε μια δυνατή μύηση, μία περίοδο που δοκιμάζει το επίπεδο της αφοσίωσής μας. Αναβιώνουμε ξαφνικά φόβους, αμφιβολίες, προσκολλήσεις που προσπαθούν να μας κρατήσουν μικρούς και περιορισμένους. Αυτό είναι πολύ πραγματικό ειδικά εδώ που βρισκόμαστε αυτή τη περίοδο, όπου δίνουμε ζωή στη Μία Ύπαρξη.

Θέματα ελέγχου έρχονται στην επιφάνεια, καθώς κάποια από μας φοβούνται ότι αν μπούμε στη Μία Ύπαρξή μας, αυτό θα μας κάνει να χάσουμε αυτή την αίσθηση ελέγχου από την οποία κρατιόμαστε τόσο απεγνωσμένα. Και πραγματικά, κάποιες από τις παλιές μας μορφές ελέγχου θα διαλυθούν όταν κάνουμε αυτή τη μετάβαση. Αυτό συμβαίνει γιατί ξαφνικά διευρύνουμε την αντίληψή μας και δεν αναζητούμε μόνο τα προσωπικά μας ενδιαφέροντα και την ευημερία σε υλικά αγαθά. Καθώς τα πέπλα πέφτουν, η συμπόνια μας αυξάνεται και δεν έχουμε ανάγκη να διατηρήσουμε αυτό τον άκαμπτο έλεγχο που είχαμε πριν. Ρέουμε με το Κύμα και παίρνουμε υποστήριξη, όχι μόνο από τις δικές μας προσπάθειες, αλλά από την ορμή, τη δύναμη και την αγάπη που δημιουργείται από την ενδυναμωμένη Μία Ύπαρξή μας.

Ίσως επίσης φοβόμαστε ότι μπορεί να χάσουμε την ατομικότητά μας αν γίνουμε συνειδητά μέρος κάτι τόσο απέραντα μεγαλύτερου. Αλλά αντιθέτως, έχουμε ανακαλύψει ότι αυτό που συμβαίνει πραγματικά είναι ακριβώς το αντίθετο. Καθώς μπαίνουμε στη Μία Ύπαρξή μας, γινόμαστε ο πραγματικός εαυτός μας πιο πολύ από ποτέ. Δεν είμαστε πλέον κλεισμένοι σε ατομικά κουτιά από περιοριστικές έννοιες που μας κρατούν φυλακισμένους στη διττότητα. Αντίθετα, είμαστε σε θέση να αποδεχτούμε πλήρως και να αγκαλιάσουμε την ανθρωπιά μας, και να αποδεχτούμε πλήρως και να ζωντανέψουμε την απεραντοσύνη μας, μετά να τα ενώσουμε και να γίνουμε πραγματικά ΑΛΗΘΙΝΟΙ και ΖΩΝΤΑΝΟΙ.

Ένα άλλο στοιχείο που μας εμποδίζει αυτή την εποχή από το να δώσουμε σάρκα και οστά στη Μία Ύπαρξή μας είναι το Πνευματικό Εγώ. Η αίσθηση ότι ήδη ξέρουμε τα πάντα και η μεγάλη απροθυμία να αντιμετωπίσουμε την πιθανότατα ότι χρειάζεται να αφήσουμε πίσω κάποιους τομείς της πνευματικής γνώσης, που τόσο δύσκολα έχουμε αποκτήσει, έτσι ώστε να αγκαλιάσουμε κάτι μεγαλύτερο. Παρόλο που πολλοί από μας έχουν βρεθεί στο πλανήτη πολλές ζωές, τώρα χρειάζεται να είμαστε ανοιχτοί και να έρθουμε κοντά, να δράσουμε σαν Ένα.

Υπάρχει επίσης και ο φόβος του αγνώστου.... Κάποιες από μας αναρωτιόμαστε γιατί χρειάζεται να μπούμε στα ανεξερεύνητα βασίλεια του Αοράτου όταν έχουμε τόσο προφανή οικειότητα με τις παλιές καταστάσεις μας.

Ακόμα ένα εμπόδιο από το να μπούμε ολοκληρωτικά στη Μία Ύπαρξή μας είναι οι οικονομικά άγχη μας. Έχουμε απορροφηθεί τόσο πολύ στο να προσπαθούμε να επιβιώσουμε που συχνά βλέπουμε το δέντρο και χάνουμε το δάσος. Αλλά είναι αυτό ακριβώς το άλμα σ’ ένα διευρυμένο καινούριο επίπεδο που θα μας κάνει να εξελιχθούμε οικονομικά και δημιουργικά.

Η επιλογή που έχουμε να κάνουμε είναι κάτι πέρα απ’ το, Θέλουμε να βαλτώσουμε ή θέλουμε να εξελιχθούμε;. Αυτό εξαιτίας της κρίσιμης εποχής που διανύουμε, κατά την οποία καθορίζεται η ίδια η τύχη του πλανήτη. Διανύουμε όντως την Μεγάλη Εποχή. Και σας παρακαλώ να θυμάστε ότι, Η Μεγάλη Εποχή απαιτεί Μεγαλείο Δράσης και Μεγαλείο Ύπαρξης

Είναι η εποχή στην οποία το πεπρωμένο μας καλεί.... Το πεπρωμένο του καθενός μας ξεδιπλώνεται. Είτε θα επιλέξουμε να το αγνοήσουμε είτε θα επιλέξουμε να το ακολουθήσουμε. Αλλά ίσως πρέπει να θυμηθούμε ότι γι’ αυτό επιλέξαμε να έρθουμε στη Γη εξαρχής. Δύο από τα μεγαλύτερα μαθήματα στη Γη είναι να ΖΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΜΑΣ ΟΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ και να ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΤΗ ΜΕΓΑΛΟΣΥΝΗ ΜΑΣ. Έτσι γινόμαστε ζωντανοί και αληθινοί.


Αυτή την εποχή βομβαρδιζόμαστε από πληθώρα πραγμάτων που έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Δίνουμε πολλή έμφαση στα Πρότυπα του Παρελθόντος. Αλλάζουμε τα πρότυπα σε σχέση με το παρελθόν έτσι ώστε να μην επαναλαμβάνονται. Αυτό το κάνουμε με το να συναντούμε παλιά θέματα, καταστάσεις, ανθρώπους και συνήθειες με τους διευρυμένους μελλοντικούς εαυτούς μας οι οποίοι είναι ήδη αγκυροβολημένοι στην Διευρυμένη Πραγματικότητα. Και με το να αντιμετωπίζουμε τα πράγματα με εντελώς καινούριους τρόπους και με την επίγνωση ότι όλα είναι μέρος Μίας Ύπαρξης. Καθώς το κάνουμε αυτό, θα ανακαλύψουμε ότι οι καταστάσεις από το παρελθόν που συνεχίζουν να επηρεάζουν τις τωρινές ζωές μας έχουν αλλάξει εντυπωσιακά. Ένας νέος απόηχος έρχεται από το παρελθόν που μας απελευθερώνει από τα παλιά μας πρότυπα, μια για πάντα.

Το Καινούριο Όραμα του 11:11 συνεχίζει να αποκαλύπτεται. Η 6η Πύλη ήταν το μέσο της απόστασης προς τη Πόρτα του 11:11, το σημείο όπου η Πόρτα αντιστράφηκε. Οι πρώτες πέντε Πύλες του 11:11 ήταν συντονισμένες με το 11 που είναι η ΑΓΚΥΡΟΒΟΛΙΑ ΣΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ-οι τελευταίες πέντε Πύλες του 11:11 είναι συντονισμένες με τον Κύριο Αριθμό 22 που είναι η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ και το ΧΤΙΣΙΜΟ ΣΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ.

Η σπουδαιότητα αυτού είναι μεγάλη και περιλαμβάνει τα πάντα. Έχει άμεση επιρροή σ’ αυτούς του Πρώτου και του Δεύτερου Κύματος. Το Πρώτο Κύμα είναι άνθρωποι βρίσκονται στο πλανήτη εδώ και πολύ καιρό και έχουν αποκτήσει μεγάλη γήινη εμπειρία, γνώση και κούραση.

Οι άνθρωποι του Δεύτερου Κύματος είναι νεότεροι και πιο φρέσκοι. Έχουν έρθει για να ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ. Και χρειάστηκε να περιμένουν πολύ καιρό το Καινούριο να αγκυροβοληθεί. Αυτό τους δημιούργησε μεγάλη ανυπομονησία, αναστάτωση και πλήξη περιμένοντας ατελείωτα και αναρωτώμενοι γιατί βρίσκονται εδώ αφού δεν υπάρχει τίποτα πραγματικό να κάνουν.

Λοιπόν, η 6η Πύλη τα αναποδογύρισε όλα και τώρα ήρθε η ώρα για τα σκήπτρα να δοθούν. Τα Πρώτα Κύματα θα μεταφερθούν από το Κάνω στο Είμαι ενώ τα Δεύτερα Κύματα θα μεταβούν από το Εμπειρόμαι στο Κάνω.

Αυτό ήταν ένα από τα στοιχεία κλειδιά της Ενεργοποίησης της 7ης Πύλης του Οκτωβρίου στην Ινδία. Μια ισχυρή μετάβαση συνέβη στη δομή της Πόρτας του 11:11. Παρόλο που εγώ ήμουν ο παρακινητής κλειδί για τις πρώτες έξι Ενεργοποιήσεις του 11:11, τώρα είναι η Μία Ύπαρξή μας που παίρνει την ευθύνη για τις μελλοντικές Ενεργοποιήσεις του 11:11. Αυτές θα έρθουν εις πέρας από εμάς σαν Ένα. Όπως είπα, τα σκήπτρα θα δοθούν....

Μια σημαντική όψη της Ζώνης Επικάλυψης που εμπειρόμαστε αυτή την εποχή, είναι ότι είναι η μόνη εποχή όπου τα Πρώτα και τα Δεύτερα Κύματα συνεργάζονται από ένα σημείο απόλυτης ισορροπίας και ισότητας. Για μερικά χρόνια, θα είμαστε όλοι ταυτόχρονα στη κατάσταση του Κάνω. Αυτό είναι αυτό που καθιστά δυνατή τη Μεγαλοσύνη σε Δράση αυτή τη χρονιά. Αυτό είναι επίσης που μεταφέρει τη Μία Ύπαρξή μας στο επόμενο επίπεδο που είναι Η ΜΙΑ ΥΠΑΡΞΗ ΣΕ ΔΡΑΣΗ. Εδώ είναι που ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΑ.

Ο Κοιμώμενος Γίγαντας αρχίζει να ξυπνάει από τον βαθύ ύπνο του.....

Το πόσο μακριά θα πάει ο Κοιμώμενος Γίγαντας της ΜΙΑΣ ΥΠΑΡΞΗΣ μας εξαρτάται από τον καθένα από μας. Θα είμαστε λίγοι ή θα είμαστε πολλοί; Ο Κοιμώμενος Γίγαντας θα κάνει απλά μερικά διστακτικά βήματα ή θα δρασκελίσει το σύμπαν με αυτοπεποίθηση και συμπόνια—αποκαθιστώντας τις ανισορροπίες, θεραπεύοντας πληγωμένες καρδιές, διαλύοντας τον διαχωρισμό και αντικαθιστώντας τον με Ενότητα; Εσύ πού θα επιλέξεις να βρίσκεσαι;

Ξέρω ότι υπάρχουν πολλοί από μας σε όλο το πλανήτη που κάνουν ότι καλύτερο μπορούν για να βοηθήσουν να γίνει αυτή μετάβαση και το κάνουν εδώ και χρόνια με αφοσίωση και κουράγιο. Η παρουσία σας είναι αισθητή και εκτιμάται βαθιά. Και ακόμα κι αν οι περισσότεροι από μας δεν έχουμε γνωριστεί πρόσωπο με πρόσωπο, ξέρουμε ότι δουλεύουμε μαζί. Αλλά μερικές φορές αναρωτιέμαι αν αυτό είναι αρκετό.

Ίσως η μεγαλοσύνη αυτής της εποχής μας καλεί να κάνουμε ακόμα ένα βήμα, να έρθουμε τόσο κοντά ο ένας στον άλλο όσο δεν έχουμε φανταστεί ποτέ! Να σταθούμε όλοι μαζί περήφανα σαν ΜΙΑ ΥΠΑΡΞΗ. Να ευθυγραμμιστούμε συνειδητά σαν ΕΝΑ. Να δείξουμε στο κόσμο την υπέροχη ΜΙΑ ΥΠΑΡΞΗ ΜΑΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ.....

Ας ξυπνήσουμε τον Κοιμώμενο Γίγαντα της Μιας Ύπαρξης μας ολοκληρωτικά! Μαζί σαν ΕΝΑ μπορούμε πετύχουμε το απίθανο. Ας κάνουμε την παρουσία μας αισθητή πέρα για πέρα σε όλους τους κόσμους! Ας εκδηλώσουμε το μεγαλείο μας.......

Στη Μία Αληθινή Αγάπη,

Σολάρα