PAGINA 2

Aici sunt cateva intrebari uzuale.
Daca aveti alte intrebari, va rugam sa ne scrieti un email si va vom raspunde aici.

 

 

 

 

 

Intrebari – Pagina 1
Intrebari – Pagina 3

 

 

 

 

 


INTREBARE: De ce nu se mai gasesc multe din cartile tale?

SOLARA: Buna intrebare. 3 dintre cartile mele nu se mai gasesc deoarece trebuie sa fie complet rescrise si actualizate. Desi sunt multe comenzi pentru ele si am nevoie de bani ca sa traiesc, nu am dorit sa le public fara sa le recalibrez. Energiile s-au schimbat mult de cand au fost scrise pentru prima data, si integritatea mea nu-mi da voie sa public ceva ce nu reflecta realitatea prezenta.

VESTILE BUNE sunt ca din Mai m-am apucat sa le rescriu. Noua editie a cartii „11:11 – Inauntrul Portii” se va numi „11:11 – Calatorie in Unicitate”. Contine multe capitole noi, cu cele mai noi informatii si grafice 11:11. Va avea chiar si o noua coperta. Aceasta carte a fost deosebit de important sa fie rescrisa de cand a inceput sa se reveleze Noua Viziune a 11:11, cand am trecut Punctul de Mijloc al Portalului 11:11 odata cu Activarea Portii a 6-a din luna Mai 2004. „11:11” va fi in sfarsit disponibila la sfarsitul anului 2006.

Nascuti-din-Stele” a fost si ea total rescrisa. Mai multe capitole au fost sterse si alte capitole din vechea carte „11:11” au fost adaugate. Va avea si ea o noua coperta si va fi disponibila la sfarsitul anului 2006.

Legenda lui Altazar” nu a mai fost tiparita de cel mai mult timp, desi aceasta este una dintre cartile mele preferate. Acum cativa ani am scris o piesa de televiziune pentru aceasta carte in care mare parte a istoriei a fost revelata si noi personaje au fost introduse. Cand m-am asezat sa integrez intreaga poveste si noile elemente, si mai multe parti ale povestii au iesit la suprafata. De indata ce voi da spre publicare cartile „11:11” si „Nascuti-din-Stele” imi voi concentra toata atentia spre rescrierea cartii „Altazar”. Noua editie va fi probabil de doua ori mai mare decat vechea editie si va merita asteptarea. Ar trebuie sa fie disponibila in 2007.

De asemenea aproape ca am terminat un set sclipitor de oracole cu o carte de 140 pagini. Acesta este cel mai bun set de oracole pe care l-am intalnit si va fi deosebit de ajutator in incorporarea Realitatii mai Inalte in vietile noastre zilnice. Ele vor fi disponibile la sfarsitul anului acesta sau la inceputul anului viitor.

REACTUALIZAT la 25 Iunie 2006:

Motivul pentru care noile editii nu au fost inca publicate este faptul ca momentan caut pe cineva care sa-mi preia editura si sa le distribuie pentru mine. Nu mai pot face aceasta. De indata ce voi gasi persoana potrivita, noile carti vor fi disponibile.

 

 

 

 

 


INTREBARE: Ce se intampla cu mine? Observ ca totul in jurul meu se schimba. Nu mai pot sa traiesc in lumea mea veche. Ma tem ca-mi voi pierde vechii prieteni de vreme ce nu mai pot purta nici macar discutii mici cu ei.

SOLARA: Felicitari! In mod evident calatoresti mai profund in Invizibil. Cand se intampla aceasta, este ca si cum vechea ta lume se intoarce invers si vezi totul cu alti ochi. Aceasta este intr-adevar bine! Acum poti PRIVI MAI LARG si poti vedea unde esti cu adevarat. In ceea ce priveste discutiile mici (marunte) ... multi dintre noi gasesc ca sunt superficiale daca nu imposibile in aceste timpuri. Pur si simplu disturba ceea ce este real. Daca prietenii tai nu pot comunica cu tine la un nivel mai adanc, atunci cauta noi prieteni care pot.

 

 

 

 

 


INTREBARE: Poti explica conceptul de dualitate?

SOLARA: Dualitatea este sistemul de credinta pe care l-am trait pana acum. Totul in aceasta lume s-a bazat pe legile dualitatii. Dualitatea se bazeaza pe opozitie si polaritati; ele sunt intotdeauna doua jumatati care compun un intreg, si totul are polaritatea lui opusa. In polaritate este mereu un concept de separare. Unele dintre exemple sunt: ziua si noaptea, femeia si barbatul, binele si raul, fericirea si tristetea, iubirea si ura, actiunea si reactiunea, spiritual si fizic, si, la un nivel mai larg, Pamantul si Stelele. Dualitatea a fost fundatia pe care ne-am bazat pentru un timp indelungat.

Acum, cu aceasta schimbare masiva catre Unicitate, vedem ca exista un Adevar mai Vast, un intreg mai cuprinzator. Noi toti suntem parte din Unic. Nimic nu este separat de Unic. Ziua si noaptea formeaza o unitate mai vasta care este ancorata in Eternitatea lipsita de timp. Noi toti avem in noi polaritatile feminin si masculin. Exista o Iubire atotcuprinzatoare, neconditionata care cuprinde toate emotiile si care este ancorata in Inima Unica. Spiritualul si fizicul s-au unit si acum realizam ca totul este sacru. Si devenim Fiinte Pamant-Stea prin ancorarea Invizibilului in corpurile noastre fizice. Asa incat fundatia sistemului realitatii noastre este transformata profund.

 

 

 

 

 


INTREBARE: De unde iti iei informatia? Esti un canal?

SOLARA: In mod clar NU sunt un canal. Pur si simplu imi amintesc ... Inca de cand eram o fetita am dorit mereu sa stiu totul, mai ales adevarul din spatele a ceea ce era prezentat ca fiind real. M-am nascut cu un simt / filtru bun al adevarului, ceea ce inseamna ca orice nu este adevarat pur si simplu nu este acceptat de catre mine. Este ceva ce simt in celulele mele si am avut incredre intotdeauna in ele.

Am fost pe Pamant pentru un timp foarte indelungat, mai inainte chiar de inceputul vremurilor. Sunt sigura ca ciclul indelungat al experientelor mele pe Pamant mi-a fost de folos in dezvoltarea cunostintelor mele si accesarea Unicului. Toata lumea are potentialul de a accesa Unicul; dar poate ca eu am explorat aceasta mai mult decat majoritatea.

 

 

 

 

 

INTREBARE: Am auzit ca sunt oameni care au trecut deja prin Poarta a 8-a si a 9-a 11:11. Care este opinia ta in legatura cu aceasta?

SOLARA: Mai multi oameni m-au contactat de-a lungul anilor spunand ca ei au trecut prin Portile 11:11 care nu au fost inca activate. Este evident prin insasi natura intelegerii acestor Porti ca nu le-au experimentat cu adevarat. Tot ce pot sa spun este ca energiile Portilor 11:11 pot fi activate de grupuri mari care se unesc ca o Fiinta Unica. Si pana cand nu este Activata o Poarta, acele energii nu se manifesta pe deplin pe aceasta planeta, pur si simplu pentru ca nu suntem inca pregatiti pentru ele. Nu cunosc pe nimeni, inclusiv eu, care sa stapaneasca pe deplin energiile Portilor care au fost deja activate.

Daca oamenii incearca sa se grabeasca in trecerea prin Porti sau se mint pe ei insisi gandindu-se ca au trecut prin Porti inca nedeschise, tot ce fac este sa se opreasca pe ei insisi de la primirea pe deplin a initierii si transformarii posibile prin trecerea Portii pe care o traversam in prezent. De ce sa ne grabim? Amintiti-va, puterea consta in insasi calatoria noastra, si nu in graba de a atinge presupusa destinatie.

 

 

 

 

 

INTREBARE: Despre ce ne vorbeste 11:11?

SOLARA: Am introdus mare parte a informatiei despre 11:11 pe acest site si in cartile mele, in special in cartea „Cum sa trim maret pe o planeta mica”, „11:11 – Inauntrul Portii” si „EL*AN*RA: Centura Tamaduitoare a Orionului”. De aceea am scris aceste carti si am creat acest site web. In prezent rescriu total cartea „11:11”, care va cuprinde acum subtila „Calatorie in Unicitate”. Va fi disponibila la sfarsitul anului 2006 si va cuprinde multe informatii noi despre 11:11.

 

 

 

 

 


INTREBARE: Ce inseamna daca te
-ai nascut la o data speciala, precum 11 Noiembrie, 11 Ianuarie sau daca suma cifrelor tale de nastere este 11, sau te-ai nascut la ora 11:11?

SOLARA: Am primit multe email-uri cu aceste intrebari. Evident ca inseamna ca esti aliniat la frecventele 11:11. Inseamna ca este timpul pentru tine sa te trezesti, sa te eliberezi de vechiul sistem bazat pe dualitate si sa te aliniezi cu Unicitatea. Este timpul pentru tine sa fii Real si Adevarat si sa-ti traiesti Iubirea. Si sa-i ajuti pe ceilalti sa faca si ei aceasta.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Intrebari – Pagina 1
Intrebari – Pagina 3