PAGINA 3

Aici sunt cateva intrebari uzuale.
Daca aveti alte intrebari, va rugam scrieti-ne un email us si va vom raspunde aici .

 

 

 

 

 

Intrebari – Pagina 1
Intrebari – Pagina 2

 

 

 

 

 


INTREBARE: Cum stii cand va avea loc o Activare de Poarta 11:11 si unde va fi Cilindrul Maestru? Si de asemenea cum stii Cuvintele-Cheie ale fiecarei Porti?

SOLARA: Multa din aceste informatii le intuiesc ... este pur si simplu simtirea de a fi potrivit si de a se aseza in pozitia corecta. Cu toate acestea, Activarile de Porti 11:11 au intotdeauna loc in weekend (cel putin pana acum asa a fost) si datele lor sunt intotdeauna Numere Maestre.

Locatiile generale sunt simtite de obicei inainte ca data sa fie stabilita. Cateodata este un efort de grup, cum s-a intamplat la Poarta a 6-a cand mai multi oameni au simtit ca trebuie sa aiba loc pe Peninsula Dingle din Irlanda. Aceasta ii include pe oamenii pe care ii cunosc, dar si oameni pe care nu i-am cunoscut niciodata si care mi-au scris prin email; a fost pur si simplu un consens de simtire ca trebuie sa aiba loc acolo. Odata, la Poarta a 5-a, am simtit ca trebuie sa aiba loc in Nordul Thailandei, dar cand am mers acolo nu am putut gasi locatia potrivita pentru Activare asa incat Cilindrul Maestru a fost mutat in Hawaii cu cateva luni inainte de Activare.

Odata ce aflam locatia generala, merg acolo ca sa gasim locul pentru Activare si ca sa fac pregatirile necesare. Gasirea datei potrivite si a locatiei potrivite nu are nimic de-a face cu preferintele mele personale, ci este unde si cand Poarta 11:11 vrea sa fie activata.

Pentru Poarta a 4-a am calatorit in Tahiti simtind ca Activarea trebuia sa aiba loc pe un atol. Primul loc pe care l-am vizitat a fost Tuamotos, fiind sigura ca unul dintre atolii de acolo va fi locul potrivit. Cand s-a dovedit ca nu este, am ramas destul de uimita si nu stiam unde sa mai caut. In ultima mea zi in Tahiti, am mers la atolul privat Tetiaroa si am stiut imediat fara nici o ezitare ca era locul potrivit. Pur si simplu s-a potrivit. Pentru Poarta a 7-a stiam ca Cilindrul Maestru trebuie sa fie in India. Nu mai fusesem niciodata acolo, dar intuitia mea m-a condus direct la Udaipur, care era locatia potrivita. Este un proces interesant, care necesita deschidere si incredre pana cand este gasit locul potrivit.

Cea mai provocatoare locatie pentru Cilindrul Maestru a fost pentru Prima Poarta la Marile Piramide din Egipt. Am fost acolo cu 2 luni inainte de Activare si am gasit locul potrivit la baza celei de-a 3-a piramide a lui Mycerinus. Era de-a dreptul indiscutabil ca acela era locul unde ceremonia 11:11 dorea sa fie tinuta. Singura problema a fost ca toata lumea mi-a spus ca este imposibil sa primim permisiunea de a folosi acea locatie. Le-am spus sa continue sa incerce, fiindca stiam ca acela este locul potrivit. Mi-au spus sa gasim o locatie alternativa, pe care nu am putut sa o gasesc, pentru ca Mycerinus era locatia potrivita. Abia in ziua di-naintea Activarii 11:11 am primit in sfarsit permisiunea sa folosim locul si platile personale au fost ridicate cu 7 000 Ş, ceea ce am facut fara ezitare, pentru ca ceremonia acolo dorea sa fie tinuta.

Cuvintele-Cheie pentru fiecare Poarta vin cand sunt pregatite sa vina. Cateodata se intampla cu mult timp inainte de Activare, altadata cu doar cateva luni inainte. Cuvintele-Cheie pentru Poarta a 7-a au venit catre unul dintre grupurile noastre in timpul pregatirilor pentru Cilindrul Maestru al Portii a 6-a. Cand au anuntat, am stiut cu totii ca sunt potrivite. Cuvintele-Cheie pentru Poarta a 8-a au venit acum cateva luni. Desi Cuvintele-Cheie sunt foarte simple, intelesul lor adevarat este foarte profund.

 

 

 

 

 

INTREBARE: A fost stabilita locatia si data pentru urmatoarea Activare de Poarta 11:11, Poarta a 8-a?

SOLARA: Organizarea Portii a 8-a a fost o provocare extraordinara. Am simtit cu adevarat ca va fi in Chile pe 2 Decembrie 2006, dar pur si simplu nu a mers. Aceasta a fost extrem de uimitor pana cand am realizat ca datorita scopului imens al Portii a 8-a vor avea loc DOUA Activari ale Portii a 8-a. Prima va avea loc pe 2 Decembrie 2006 cu Cilindrul Maestru in America Centrala. A doua va fi in 2008 cu Cilindrul Maestru in Chile.

Voi calatori in America Centrala in Iulie pentru a gasi locul potrivit si pentru a face aranjamentele. Cat de curand posibil toate informatiile vor fi pe acest site web.

 

 

 

 

 

INTREBARE: Ce vrei sa spui prin „Multi trec inca prin Prima Poarta, in timp ce altii mai au pana cand vor patrunde prin 11:11” ?

SOLARA: 11:11 este un pod intre dualitate si Unicitate. Nu trecem toti prin Portalul 11:11 in acelasi timp. Unii au facut aceasta calatorie de mult timp, altii abia acum pasesc in afara dualitatii. Portile 11:11 nu sunt traversate intr-un mod liniar. Odata ce intram in Portalul 11:11 si incepem sa ne desprindem de dualitate, incepem sa experimentam lectiile si initierile fiecarei Porti 11:11 care a fost deja activata. Si unii dintre noi experimentam deja energiile Portii a 8-a.

Pe masura ce progresam prin Portalul 11:11, experimentam simultan energiile tuturor Portilor activate. De exemplu: poate experimentez deja unele din energiile Portii a 8-a, dar experimentez de asemenea inca energiile Portii a 4-a ale Reconfigurarii Labirintului meu Evolutionar si energiile Portii a 7-a de A Vedea Nevazutul.

 

 

 

 

 


INTREBARE: Ce este 12:12 si care este legatura ei cu 11:11 ?

SOLARA: Am raspuns la aceasta intrebare de multe ori, inclusiv in cartea mea „Cum sa traim maret pe o planeta mica”. 12:12 nu are nici o legatura cu 11:11. A fost creat pentru a distorsiona si pentru a evapora energia 11:11. Si le-a adus unora multi bani! 11:11 este un Numar Maestru. Numerele Maestre sunt duble, precum 11, 22, 33, 44, 55, 66, 77, 88, 99. Aceasta este succesiunea unei cai accelerate catre Unicitate si intregire. A merge de la 11:11 catre 12:12 ar insemna a pasi inapoi intr-un tipar bazat pe dualitate.

 

 

 

 

 


INTREBARE: Cum au devenit oamenii constienti pentru prima data de Portile 11:11, de existenta si de necesitatea lor?

SOLARA: Constienta celor 11 Porti 11:11 din cadrul Portalului 11:11 a venit la scurt timp dupa Prima Activare din 11 Ianuarie 1992. Atunci a fost momentul cand am avut prima noastra licarire despre scopul vast al 11:11. Am vazut de asemenea ca trecerea noastra prin Portal va necesita transormari la nivele pe care abia ni le putem imagina.

Cele 11 Porti sunt benzi de frecventa de energie, foarte similare cu stavilarele dintr-un canal. Chiar inainte de a patrunde printr-o Poarta ajungem la capatul drumului pe care am calatorit. Ceea ce trebuie sa facem este sa ne schimbam energia si constienta catre un nivel total nou. Atunci intram in stavilarul din canal. Apoi trebuie sa asteptam pana cand apa se ridica la noul nivel (sau pana cand noua Poarta este activata). Odata ce aceasta se intampla, poarta se deschide si noi trecem la urmatorul nivel.

 

 

 

 

 

INTREBARE: Ce inseamna daca cineva apropiat mie a murit pe 11 Noiembrie sau la ora 11:11?

SOLARA: Inseamna ca si-au ales un moment foarte bun pentru a parasi planeta. Ca au intrezarit privelistea si merg catre cea mai mare distanta, chiar in Inima Unicului. Aceasta este o confirmare puternica din partea spiritului lor ca stiau ceea ce fac si ca acum vor servi Unicul de la un nivel mai vast.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Intrebari – Pagina 1
Intrebari – Pagina 2