29 Ianuarie 2005:
PUNCTELE de COTITURA
Pagina a 2-aRestul anului am fost intr-un loc/spatiu/dimensiune atat de profunda incat abia daca puteam vorbi sau scrie. Am comunicat prin Matricea Unicitatii si mi-am petrecut cel mai mult timp impletind vasta noastra Fiinta Unica in lumi din lumi.

2004 a fost un an uimitor si sclipitor. Pana la sfarsitul anului ma simteam complet diferita de cea care eram la inceputul anului. Am fost trasnformata. Se simte foarte bine si foarte real.

Cu o saptamana inainte de Craciun Walt s-a mutat in Arizona si Alix s-a mutat deasemenea si am inceput sa curat, sa recalibrez si sa remodelez intreaga casa. Acest proces inca continua. Sortam absolut totul, curatam dulapurile, zugravim camerele, punem chiuvete noi in bai, rearanjam mobila, si mutam totul in jur. Casa este inca intr-un stadiu de semi-haos, dar deja noile energii se intrezaresc. Se simte mult mai bine in fiecare zi.

Am realizat ca acum nu trebuie sa mergem in afara si sa cream locuri noi. Ci sarcina noastra este sa transfromam vechiul in nou. Nici macar nu ma refer la implinirea trecutului pentru a ne elibera pentru Nou. Vechiul devine Noul! Si exact asta facem. Intregul proces se simte atat de bine. Abia astept sa ma trezesc in fiecare dimineata si sa ma uit prin dosarele vechi, sa zugravesc bucataria, sa ma duc in garaj la vechile cutii nedespachetate sau orice alta treaba zilnica. Stiu ca orice activitati exterioare sunt indeplinite, acest proces de recalibrare are deasemenea loc inauntrul nostru, ceea ce este un lucru atat de bun si de necesar. Urmatorul lucru in agenda mea este rescrierea cartilor mele si retiparirea lor.

Ceea ce este interesant este faptul ca nu m-am simtit niciodata instalata (acomodata) in Hawaii. Chiar si dupa Poarta a 7-a m-am gandit sa ma mut, desi nu stiu inca in ce tara. Acum cand recalibram trecutul si il transformam in Nou, ma simt in sfarsit instalata in casa mea si Hawaii nu a aratat niciodata mai frumos. Aceasta nu inseamna neaparat ca voi ramane aici; dar inseamna ca nu conteaza cu adevarat unde esti. Ceea ce conteaza este energia care ne inconjoara si rezonanta pe care o emanam.

Ii sunt foarte recunoscatoare lui Alix ca m-a ajutat acum. Amandoua stim ca este nevoie sa recalibram tot ce a existat inainte de Nou, pentru ca Noul sa poata patrunde. Si deoarece 2005 va fi un an asa de provocator, este esential sa avem in jurul nostru campuri de energii curate, clare, care mentin rezonanta Unicitatii si Realitatea mai Inalta.

Tot anul am vorbit despre „Tsunami–ul Schimbarii” si apoi pe 26 Decembrie a avut loc manifestarea exterioara imensa a lui. Este aproape imposibil sa intelegem magnitudinea acestui eveniment si impactul profund pe care l-a avut si va continua sa il aiba asupra a milioane si milioane de oameni. Nu exista intr-adevar cuvinte, ci doar sentimente din esentele profunde ale fiintelor noastre. A fost un Punct de Cotitura imens.

Cand se intampla lucruri zguduitoare, este mereu important sa privim la motivul profund din spatele evenimentului. Pentru ca in Unicitate exista intotdeauna o semnificatie mai profunda si un scop mai inalt. Ceea ce s-a intamplat dupa tsunami a fost un raspuns mare din partea oamenilor de pe tot cuprinsul planetei, si au curs compasiunea si sprijinul reciproc. Oameni de pe tot cuprinsul lumii au simtit aceasta ... Mareata noastra Fiinta Unica a fost in sfarsit activata.

Sa speram doar ca aceasta va continua. Oamenii obisnuiesc sa raspunda atunci cand ceva le atrage atentia si apoi imediat trec la urmatorul lucru care le capteaza atentia fara sa foloseasca prea mult discernamant fata de ceea ce este cu adevarat important. Va fi nevoie de ani pentru a crea noul pentru toti oamenii si toate tarile afectate si sper cu adevarat ca  umanitatea nu se va opri din a-i ajuta pe ceilalti. Aceasta este o oportunitate perfecta de a demonstra Fiinta noastra Unica in Actiune.

Desi imensul cutremur de 9.0 grade si tsunami-ul de dupa au avut loc in ultimele zile ale anului 2004, acestea au fost cu adevarat inaintasii provocatorului an 2005. Simtind si intelegand acest an, stiu de ce in 2005 nu va fi o Activare 11:11.

Multe se intampla si se schimba la nivele mult dincolo de puterea noastra actuala de intelegere. Recalibrarea are loc in soarele nostru si in profunzimile planetei noastre. Are deasemenea loc in esentele fiintelor noastre. Atinge absolut totul. Nu va fi un an linistit. Va lua tot ce avem pentru a naviga prin acestea si cea mai buna modalitate in care putem face fata este prin a sta in Inima noastra Unica / Fiinta noastra Unica si a salaslui in Realitatea mai Inalta. In acest moment este mai degrada o problema de supravietuire.

Cateodata se va simti ca si cum am traversa un teren minat. Putem face aceasta cu succes daca mergem cu iubire, integritate si adevar. In Unicitate. Apoi vom fi intr-un stadiu natural al Timpului Potrivit / Locului Potrivit.

Am avut propria experienta personala a exploziei unei mine acum aproximativ o saptamana cand am primit un telefon de la organizatorul de workshop din Istanbul care-mi spunea despre un program TV care ma calomnia si care a fost difuzat la o retea nationala din Turcia si prin satelit in Europa. Aparent nu a fost cu adevarat deformat si rau. Niste fundamentalisti religiosi au plantat camere ascunse la workshop-ul meu din Istanbul. Au aratat chiar si filmulete cu Dansul Pamant-Stea a carui fotografiere am interzis-o datorita vulnerabilitatii crude a dansului si a sacralitatii sale extreme.

Spectacolul TV a spus ca eu „am pretins ca sunt un Dumnezeu”, ca am fost „liderul unui cult cu 150.000 de membrii care mi-au platit fiecare 100$”, si ca „am dansat ca animalele” (trebuie sa fi fost Dansul Leului!). Si-au incheiat programul cu un comentariu declarand ca dualitatea este calea Domnului si ca Unicitatea este malefica. Dupa ce programul a fost dat pe post, am primit chiar si o amenintare destul de urata cu moartea care ma avertiza sa nu ma mai intorc in Turcia ...

Programul TV a fost re-difuzat acum doua zile. De data aceasta in jumatate din emsiune a fost atacat Steve Rother de la LucratorulinLumina.com al carui atelier de lucru din Ankara a fost deasemenea filmat in secret. Acesta este un comportament socant intr-o presupusa democratie care spera sa devina parte din Uniunea Europeana. Este o adevarata violare a intimitatii si a libertatii personale.

Dar am inteles deasemenea ca este o reactie bazata pe frica fata de ceva puternic, pe care nu il inteleg inca. Desi am spus continuu foarte clar ca Unicitatea nu este o religie si ca oricine poate fi o parte constienta din Fiinta noastra Unica si sa-si urmeze inca practicile si credintele religioase, dualitatea trebuie ca s-a simtit foarte amenintata de unirea noastra intr-un mod atat de curat / limpede si plin de iubire ...

Este deasemenea o demonstratie a conexiunii dintre Prima Poarta si Poarta a 7-a. In 1992 a fost ultima oara cand am trecut prin numeroase atacuri, amenintari cu moartea si cand am fost numiti cult. Este atat de ridicol ...

Bineinteles, sunt profund intristata de aceasta. Si ma ingrijorez pentru binele oamenilor minunati din Turcia care au participat la workshop (atelier de lucru). Probabil ca nu voi mai putea sa merg acolo, ceea ce ma face deasemenea foarte trista. Iubesc cu adevarat Turcia si iubesc cu adevarat oamenii din Turcia. Am multi prieteni de suflet (pe care ii iubesc) acolo, pe care s-ar putea sa nu-i mai pot vedea.

Fiinta noastra Unica este puternica in Turcia si este incercata puternic. Sunt sigura ca va supravietui si ca va fi chiar si mai puternica dupa toate acestea. Multi dintre noi incercuim Turcia cu Fiinta noastra Unica, tinand-o in Inima Unica.

Este oarecum ironic ca dupa Activarea desavarsita a Portii a 7-a de anul trecut, care a fost atat de reala si adevarata, cand Fiinta noastra Unica a devenit mai puternica si mai plina de viata decat oricand inainte, si cand Realitatea mai Inalta a devenit tangibil vizibila, si devine mai puternica si mai vizibila in fiecare zi, greutatea Zonelor Nule se mai manifesta inca. Dar sunt total constienta ca prin tiparele vechi cutremuratoare, Zonele Nule creaza fundamentul pentru nasterea Noului.

Si exact despre asta este vorba in anul 2005. Cutremurarea vechilor tipare. Manifestarea a ceea ce este real. Sa ramanem ultra-constienti astfel incat sa nu fim atrasi in fricile create de dualitate. Descoperirea / scoaterea la iveala a elementelor anterioare intunecate si ascunse. Trairea adevarului nostru. Trairea Iubirii noastre. Trairea integritatii noastre in fiecare lucru pe care il facem. Demonstrarea Unicitatii. Fiinta noastra Unica se Trezeste ... Rasare indiferent de provocarile care ne apar in cale.

Cu adevarat nu avem alta alegere decat sa fim deschisi cine suntem. Sa alegem continuu IUBIREA si UNICITATEA. Sa stim ca impreuna, ca Unul, toti – oameni, toate vietuitoarele, plantele, pietrele, vanturile, stelele, pamantul, muntii, focul, apa si aerul suntem parte din FIINTA UNICA VIE. Si este cu adevarat timpul sa iubim si sa respectam toate partile Unicului.

Din INIMA IUBIRII UNICE, 

Solara

 


Subscribe to Solara's Monthly Surf Reports and Weekly Updates here...