11:11
este un declansator precodificat
plasat in banca de memorie
celulara inca inainte de caderea noastra in materie


11:11 este deci in
stare activa

Ce reprezinta simbolul 11:11?

UN DECLANSATOR AL REAMINTIRII:


De multi ani numarul 11:11 le-a aparut in mod misterios milioanelor de oameni de pe intreg pamintul. Aparind adesea pe ecranul ceasurilor digitale, aceste viziuni ale numarului 11:11 tind sa aiba loc in timpul starilor inalte de constienta, avind un impact cit se poate de mare asupra celor care le traiesc.

Ori de cite ori observam numarul, ni se activeaza in continuare bancile de memorie celulara. Exista ceva care se misca inauntru, o unda de readucere in amintire a ceva de mult uitat. Aparitia numarului 11:11 este o puternica confirmare a faptului ca ne regasim pe drumul corect, aliniati la Realitatea Mai Inalta.

Viziuni repetate ale numarului 11:11 li s-au intimplat milioanelor de oameni de pretutindeni. Multi doresc sa stie ce se intimpla? Ce semnifica simbolul 11:11 ?


Atunci cind va apare 11:11, este chemarea voastra la trezire. Un canal de transmisie directa se deschide intre voi si Realitatea Mai Inalta.

11:11 este un punct de insertie
a Realitatii Mai Inalte in momentul prezent

Cind acest lucru are loc, este timpul sa va opriti din orice activitate ati desfasura si sa PRIVITI IN ANSAMBLU .

Este initiat un transfer.

Puteti patrunde in Realitatea Mai Inalta si puteti calatori mai adinc in profunzimea Invizibilului. Puteti sadi acolo o dorinta indelungata, primi o viziune, cere ajutorul intr-un anumit domeniu particular de viata sau puteti pur si simplu simti cum se insereaza in momentul prezent Realitatea Mai Inalta. Revelatiile pe care le veti primi nu vor sosi sub forma unor concepte mentale. Mai curind, se va instaura o stare de constiinta in care veti vedea totul cu alti ochi. Va va cuprinde o intelegere mai profunda a realitatii care va inconjoara.


Aparitia lui 11:11 este un act benefic al unei Interventii Divine

Vi se spune ca a venit vremea sa priviti atent in jur si sa observati ceea ce este real si ceea ce este iluzoric. Este timpul sa spargeti valul iluziei care ne tine legati de o lume ireala. Voi ati ales deoarece sunteti pregatiti sa intrati intr-o Realitate mai Inalta pentru a le arata si altora un nou mod de a trai, intr-o Iubire Mai Cuprinzatoare, pentru a ascende de la dualitate la Unic.

11:11 este podul dintre dualitate si Unic
Este calatoria voastra in Necunoscut.Ce inseamna Activarea lui 11:11?

Copyrightul materialelor dintre 1989 - 2006 ii apartine Solarei. Toate drepturile rezervate.

Link-uri 11:11

 Portalul 11:11

11:11- Introducere

11:11-Podul catre Unic

11:11-Activarea Portalului

Cilindri Maestri ai 11:11

Cele 11 Porti

Poarta a doua

Poarta a aTreia

Indexul Portii a Treia

Poarta a Patra

Indexul Portii a Patra

Poarta a Cincea

Indexul Portii a Cincea

Poarta a Sasea

Indexul Portii a Sasea

Poarta a Saptea

Indexul Portii a Saptea

Intrebari despre 11:11

Dansurile Sacre din 11:11

Templul Invizibil