29 januari 2005:
KEERPUNTEN
deel 2
vertaald door AnuyahVoor de rest van het jaar bevond ik mij in zo’n diepe plek, dat ik amper kon praten of schrijven. Ik communiceerde via het Matrix van Eenheid en besteedde veel van mijn tijd aan het weven van ons enorm uitgebreide Eénwezen in de werelden binnen werelden.

2004 was een verbazingwekkend, geweldig jaar. Tegen het eind van het jaar voelde ik mij compleet anders dan aan het begin van het jaar. Ik was voor altijd veranderd. Het voelt erg goed en erg echt.

Een week voor Kerst verhuisde Walt naar Arizona en begon Alix mijn hele huis op te ruimen, te herordenen en opnieuw in te delen. Dit is nog steeds aan de gang. Wij gaan pakken echt alles aan: kastjes opruimen, kamers schilderen, nieuwe gootstenen in de badkamers plaatsen, meubelen anders neerzetten, alles verplaatsen. Het huis is nog steeds een beetje chaotisch, maar de nieuwe energieën worden al snel duidelijk. Het voelt zo veel beter elke dag.

Ik realiseer me nu dat we het Nieuwe niet op nieuwe plaatsen gaan creëren. Dat onze taak is om het oude naar het Nieuwe om te zetten. Het is niet eens een vraag van het beëindigen van het oude om ons vrij te maken voor het Nieuwe. Het oude wordt het Nieuwe! En dat is precies wat wij doen. Het hele proces voelt zo goed. Ik kan niet wachten om elke ochtend op te staan en oude archieven te doorzoeken, de keuken te schilderen, door oude dozen in de garage te gaan of wat de taak dan ook is voor die dag. Ik weet dat welke uiterlijke hervormende activiteiten er dan ook gedaan worden, ook binnen onszelf plaatsvinden en dat is zo goed en noodzakelijk. Het volgende op mijn agenda is al mijn boeken herschrijven en opnieuw laten uitgeven.

Het is interessant dat ik me nooit thuis heb gevoeld in Hawaiï. Zelfs na de 7e Poort dacht ik aan verhuizen, hoewel ik nog niet wist naar welk land. Nu wij aan het verleden opnieuw aan het vormgeven zijn en in het Nieuwe transformeren, voel ik me eindelijk thuis en Hawaiï zag er nog nooit zo mooi uit. Dit betekent niet noodzakelijk dat ik er zal blijven; het betekent wel dat het niet uitmaakt waar je bent. Wat wel belangrijk is, is de energie die je omgeeft en de resonantie die wij uitstralen.

Ik ben nu erg dankbaar voor Alix’s hulp. We weten allebei dat we alles wat nu bestaat helemaal moeten herafstemmen voordat het Nieuwe uit het Nieuwe naar binnen kan komen. En omdat 2005 zo’n behoorlijk beproevend jaar zal zijn, is het noodzakelijk om schone, duidelijke energievelden om ons heen te hebben die de resonantie van Eenheid en de Grotere Realiteit handhaven.

Het hele jaar door heb ik het over de ‘Tsunami’s der Verandering’ gehad en toen, op 26 december, kwam de manifestatie hiervan. Het is bijna onmogelijk de omvang van deze gebeurtenis te begrijpen en de grote gevolgen die het heeft gehad en nog steeds heeft voor miljoenen mensen. Er zijn werkelijk geen woorden voor, alleen gevoelens uit de diepste kern van ons wezen. Het was een gigantisch Keerpunt.

Wanneer schokkende dingen gebeuren is het altijd belangrijk om naar de achterliggende reden hiervan te kijken. Want in Eenheid is er altijd een diepere betekenis en een hoger doel. Wat er na de tsunami’s gebeurde was een groot respons van mensen overal vandaan, een waterval van compassie en steun. Mensen voelden dit over de hele wereld…. Ons Grotere Eénwezen is eindelijk geactiveerd.

Laten we alleen maar hopen dat dit doorzet. Mensen hebben de neiging om te reageren wanneer iets hun aandacht trekt en dan snel weer door te gaan naar het volgende ding wat hun aandacht trekt, zonder al te veel inzicht in wat nou echt belangrijk is. Het duurt jaren om het nieuwe te creëeren voor alle getroffen mensen en landen en ik hoop echt dat de mensheid niet ophoudt met meeleven en helpen. Dit is een perfecte gelegenheid om ons Eénwezen in Actie te demonstreren.

Hoewel de gigantische aardbeving van 9.0 en de daaropvolgende tsunami’s in de laatste dagen van 2004 plaatsvonden, waren zij eigenlijk de voorbode van het intens uitdagende jaar 2005. Nu ik dit nieuwe jaar voel en begrijp, snap ik waarom er in 2005 geen 11:11 Activering zal zijn.

Er gebeuren en verschuiven dingen op niveaus die ver buiten ons begrip liggen. Deze hervorming vindt plaats in onze zon en in de dieptes van onze planeet. Het vindt ook plaats in onze kernwezens. Het raakt absoluut alles. Het wordt geen stil jaar. We moeten alles op alles zetten om erdoorheen te loodsen en de beste manier waarop wij dat kunnen doen, is door in ons Eénhart/Eénwezen te blijven staan en de Grotere Realiteit te bewonen. Het is nu haast een vorm van overleving.

Het zal soms voelen alsof wij door een mijnenveld lopen. Dit kunnen wij met succes doen, mits wij in liefde, integriteit en waarheid lopen. In Eenheid. Dan zullen wij van nature in een staat van Juiste Tijd/Juiste Plaats zijn.

Ik had ongeveer een week geleden m’n eigen persoonlijk ervaring van een exploderend mijnenveld, toen ik een telefoontje van m’n workshoporganisator in Istanbul kreeg, die mij vertelde over een ‘onthullend’ TV-programma dat in heel Turkije uitgezonden werd op een groot TV-station en via satelliet in Europa, waarin ik belasterd werd. Blijkbaar was het erg vervormd en slecht. Enkele religieuze fundamentalisten hadden verborgen videocamera’s geplaatst tijdens de workshop in Istanbul. Ze lieten zelfs veel beelden zien van de Aarde-Sterdans, die ik nooit laat fotograferen vanwege z’n ruwe kwetsbaarheid en extreme heiligheid.

Het TV-programma opperde dat ik “…claimde een god te zijn…”, “…de leider van een cult met 150.000 leden was, die mij allemaal $100 betaalden…” en dat wij “…dansten als beesten…” (dat moet de Leeuwendans zijn geweest!). Ze eindigden het programma met een commentaar dat dualiteit de weg van God was en dat Eenheid slecht was. Na de uitzending kreeg ik zelfs een behoorlijk ernstige doodsbedreiging die mij waarschuwde nooit meer naar Turkije te komen...

Een paar dagen later werd het TV-programma weer uitgezonden. Dit keer viel half de uitzending Steve Rother van Lightworker.com aan, wiens workshop in Ankara ook in het geheim was opgenomen. Dit is schokkend gedrag van een zogenaamde democratie dat hoopt lid te mogen worden van de Europese Unie. Het is een ernstige schending van privacy en persoonlijke vrijheid.

Maar ik begrijp ook dat het slechts en reactie is gebaseerd op angst, op iets krachtigs wat zij nog niet begrijpen. Hoewel ik duidelijk heb gemaakt dat Eenheid niets te maken heeft met religie en dat iedereen een bewust deel van ons Eénwezen kan zijn en dan tóch nog hun religieuze praktijken en geloof kunnen uitvoeren, moet dualiteit zich wel héél bedreigd hebben gevoeld door onze heldere en liefdevolle samenkomst...

Het geeft ook de verbintenis weer tussen de 1e en de 7e Poort. 1992 was de laatste keer dat ik meerdere malen werd aangevallen, doodsbedreigingen kreeg en een cult werd genoemd. Dit is zo ridicuul....

Natuurlijk doet mij dit veel verdriet. Ik maak me zorgen om een reactie op de vele geweldige mensen in Turkije die aan mijn workshops hebben deelgenomen. Ik kan daar waarschijnlijk niet meer naartoe en ook dat doet mij veel verdriet. Ik ben echt gek op Turkije en op de Turken. Ik heb daar veel geliefde vrienden die ik waarschijnlijk nooit meer terug zal zien.

Ons Eénwezen is sterk in Turkije en wordt nu erg op de proef gesteld. Ik weet zeker dat het zal overleven en sterker zal worden hierdoor. Veel van ons omcirkelen Turkije met ons Eénwezen en houden het in het Eénhart.

Het lijkt wat ironisch dat - na de geweldige Activering van de 7e Poort vorig jaar, die zo echt en waar was, toen ons Eénwezen sterker werd en meer tot leven kwam dan ooit tevoren en toen de Grotere Realiteit tastbaar zichtbaar werd en iedere dag sterker en zichtbaarder wordt -, de zwaarte van de Nul-zones nog steeds kunnen plaatsvinden. Maar ik ben mij er helemaal van bewust dat, door het in stukken vallen van oude patronen, Nul-zones de geboortegrond creëeren voor het Nieuwe.

En dat is precies waar het jaar 2005 om draait. Het in stukken vallen van oude patronen. Manifesteren wat echt is. Ultra-bewust blijven, zodat we niet in de angst gecreëerd door dualiteit worden getrokken. Het onthullen van voorheen verborgen, duistere elementen. Onze waarheid leven. Onze liefde leven. Onze integriteit leven in alles wat we doen. Onze Eenheid tonen. Ons Eénwezen is in opkomst. Het komt op, ondanks alle uitdagingen die onze kant op komen.

We hebben echt geen andere keus dan openhartig te zijn wie we zijn. Om voortdurend LIEFDE en EENHEID te kiezen. Om te weten dat samen als Eén, wij allen – mensen, alle levende soorten, planten, stenen, de wind, de sterren, aarde, bergen, vuur, water en lucht – deel zijn van ÉÉN LEVEND WEZEN. En het is echt de hoogste tijd dat wij alle delen van het Eén liefhebben en respecteren.

In het HART VAN DE ENE LIEFDE,

Solara

 

Subscribe to Solara's Monthly Surf Reports and Weekly Updates here...