DECEMBER 2001: UIT DE DOOS KOMEN

Herzien 2 December of 2001
Vertaald door Brigitta Bos

Over de Surf Reports:
Elke maand krijg ik emails waarin mensen zich vol spanning afvragen waar het Surf Report blijft en waarom het zo laat is. De Surf Reports zijn gebaseerd op mijn intuÔtieve gevoelens van de energieŽn van de maand, niet op astrologie of numerologie. Soms duurt het enkele dagen om mezelf af te stemmen op de energieŽn van die maand, vooral wanneer ik het druk heb, een persoonlijke crisis onderga, of in een diepe, stille plek ben waar ik het niet makkelijk onder woorden kan brengen.

Wij zijn als zeilboten op een kleine vijver...
We kunnen soms stuurloos worden en in verwarring komen;
bestand tegen verandering en verdieping.
We kunnen voortgeduwd worden door de winden van lot;
gaande naar waar de schijnbaar sterkste winden ons duwen.
Of we kunnen het nieuwe grotere zeil van de Grotere Realiteit hijsen
door waar te zijn en onze integriteit en liefde te leven.
Terwijl we onze zeilen laten vullen door de machtige winden van ons Eťnwezen,
zullen we naar de enorme oceaan van Eenheid zeilen.

HET IS NU TIJD DAT WE UIT DE DOOS STAPPEN.

In december zal onze belangrijkste focus zijn om Uit De Doos Te Komen. Dit betekent alle oude gedragingen laten gaan die ons weerhouden en ons klein laten. We moeten vrijstappen van alles wat ons limiteert en ons weerhoudt van het reŽel en waar worden. Om dit te doen moeten we onze frequentie verhogen en dieper in de Grotere Realiteit gaan. We moeten onze oude angsten opzij leggen. We moeten onze levens op een veel grotere kaart leven. Als we dat eenmaal doen, zullen de veranderingen dramatisch en verreikend zijn.

In de golfsport, is een veel grotere golfclub ontwikkeld waarin je de bal veel verder dan eerst kunt slaan. Deze golfclub is ongeveer vier keer groter dan de normale en veel meer effectief. Hetzelfde is het geval met tennis, waarin nu een oversized, sterker tennisracket is. Hoewel het in meeste toerooien niet geaccepteerd wordt, wanneer het gebruikt wordt kan iemand de bal veel verder slaan met minder moeite. In zeilbootracen is er ook een nieuw, erg groot zeil wat de boot sneller doet gaan. Hetzelfde is het geval in onze levens.

Het is nu tijd dat wij de nieuwe, veel grotere zeilen hijsen. Omdat ze zo groot zijn, neemt het wat tijd ze ontvouwd te krijgen. Elke keer dat we onze vorige gedragingen loslaten en limiterende situaties en houdingen loslaten, zullen onze zeilen omhoog gaan. Onze zeilen hijsen zal veel van de oude elementen in ons leven die moeilijkheid of worsteling met zich meebrachten tot voltooiing brengen.

In het verleden waren de meesten van ons slechts vaag bewust dat we deze mammoetzeilen binnen onze wezens hadden. Ze waren simpelweg deel van ons enorme ongemanifesteerde potentieel. In het zeldzame geval dat sommigen van ons probeerden ze te hijsen, ontdekten we dat de heersende wind niet sterk genoeg was om ons naar onze Nieuwe Levens te dragen. Dit veroorzaakte soms dat we ontmoedigd werden en de poging opgaven om door onze limitaties te breken.

Sinds de grote opening die uit de diepe shock en Wake-Up Call van 11 september kwam, is de windsamenstelling veranderd. Op die dag werden vele sluiers met geweld weggescheurd. Er is nu een nieuwe formule voor de wind; het is samengesteld uit andere ingrediŽnten dan eerst. Deze nieuwe combinatie is in het bijzonder geschikt voor onze nieuwe zeilen. Het is sterk genoeg en diep genoeg om ons voorwaarts te dragen. (De wind is een analogie van de heersende energieŽn). En deze wind is hier niet eerder geweest.

Als we in onze oude dozen blijven, zullen we niet in staat zijn onze zeilen te hijsen. Onze geloofssystemen zullen te klein en krap zijn om dit te laten gebeuren. We zullen vastblijven zitten in onze pijn van onze waargenomen limitaties. We moeten alle definities uitbreiden of oplossen ≠ van onszelf, van onze mogelijkheden, van de manier zoals we het leven benaderen, van ons kerngeloof. We moeten die gevoelens loslaten van hulpeloosheid, machteloosheid, een slachtoffer zijn, gebrek aan zelfvertrouwen, verwarring en onwaardigheid, die ons zo lang hebben gehinderd. In plaats, laten we onze moed en onze kracht en focus op het hijsen van deze zeilen naar voren brengen zodat we de kleine vijvers van onze oude wereld achter kunnen laten en op de zeeŽn van de Grotere Realiteit kunnen zeilen.

December zal een krachtige maand worden vol met gelegenheden van herrouteren. Er zal veel beweging zijn terwijl we naar onze behoorlijke posities voor onze toekomst begeleid worden. Het is een kwestie van JUISTE TIJD, JUISTE PLEK, JUISTE MENSEN, JUISTE OMSTANDIGHEDEN. We kunnen aangetrokken worden tot nieuwe plaatsen en nieuwe activiteiten; we zullen zeer zeker aangetrokken worden tot nieuwe mensen.

Relaties zullen versnellen. Die laatste standgehouden oude relaties die net bijelkaargehouden konden worden over de jaren, zullen eindelijk losgelaten worden. We zullen onszelf gewoon niet meer kunnen comprimeren door een leugen te leven. En nieuwe diepgaandere, meer ware relaties zullen in ons leven beginnen te komen. Deze nieuwe relaties zullen met mensen zijn die op een gelijkwaardig bewustzijnsniveau zijn. Ze zullen op een meer gelijkwaardige basis zijn en oneindig meer vervullend.

Dit zal doorgaan te gebeuren in de volgende paar maanden. Als er inderdaad een nieuwe relatie naar je toe komt, zal de uitdaging zijn je oude patronen er niet aan op te leggen. Zie je nieuwe relatie tegemoet met totale openheid en laat het op een natuurlijke wijze ontwikkelen. Deze nieuwe relaties zullen ontwijfelbaar zijn en zullen ontegenzeglijk juist voelen. Ga met de stroom mee en verdoe je tijd niet door eraan te denken of een beeld te vormen van waar zĻn bestemming zou kunnen zijn. Geniet van de reis. Wees dankbaar en vol met wonder.

In december zal er een hercombinering van energieŽn zijn. Nieuwe combinaties worden gecreŽerd. Nieuwe formules. Het is ongeveer net zoals bakken. Misschien ben je gewend brood te maken en je stalt alle gebruikelijke ingrediŽnten uit: bloem, water, gist, boter, zout. Maar, wanneer je begint te bereiden, wordt je er ineens toe bewogen appelen toe te voegen en de boter weg te laten. Vervolgens, uit een intuÔtieve opwelling, zou je misschien chilipoeder toevoegen, hoewel dat nergens op slaat. In plaats van de gebruikelijke hoeveelheid bloem te gebruiken, gebruik je slechts de helft. Je gooit er een beetje veenbessensap in, gewoon omdat je er zin in hebt. Je stopt dit brouwsel in cakevormpjes liever dan in de gebruikelijke broodvormen. Je bakt het in minder tijd dan dat je met gewoon brood doet. En op een of andere wijze is het eindresultaat nieuw, opwindend en verrukkelijk! Dit is hoe het hercombineren van energieŽn werkt in ons leven.

Dit kan gebeuren met de mensen in ons leven. We zouden de mix van oude vrienden, goede relaties en totale vreemdelingen kunnen omroeren en eindigen met de mensen bij wie we behoren te zijn. Het kan in onze creatieve pogingen gebeuren, omdat het proces van het hercombineren van energieŽn ons naar totaal nieuwe niveauĻs van creativiteit neemt.

Gedurende december, terwijl we uit de Doos stappen, onze enorme zeilen hijsen en de hercombinatie van energieŽn ervaren, zullen we ontdekken dat het pad voor ons erg duidelijk wordt. Onze nieuwe richtingen worden onthuld op een manier die ontwijfelbaar en opwindend is. De weg wordt geopend en er zal een krachtige wind zijn om ons te helpen erdoorheen te zeilen.

Het jaar 2002 symboliseert een enorme doorgang. Gedurende dat jaar kan veel bereikt worden. We kunnen vele van onze diepste hartewensen vervullen. De blokkages die onze creativiteit voor vele jaren in onder controle hielden zullen eindelijk verwijderd worden. Diepgaande liefdesrelaties zullen bloeien. Hoewel, dit zal alleen in ons leven gebeuren indien we uit onze oude dozen gestapt zijn en onze nieuwe zeilen gehesen hebben.

Laten we naar het Nieuwe zeilen!

Behulpzame activiteiten voor December:

Localiseer Je Dozen En Ga Eruit:
Dit is een van de meest belangrijke dingen die we op deze tijd kunnen doen. Onthou dat de dozen waarin we onszelf hebben gezet, niet echt zijn. Het zijn illusies. Hoewel we ze hebben gebruikt om onze realiteit te definiŽren, hebben ze niets te maken met wat echt is.

Hijs Je Nieuwe Zeil:
Daar dit een enorm proces is, probeer het niet op ťťn dag te doen. Neem gestadige vooruitgang, een klein beetje tegelijk, maar wees bewust dat dat is wat je aan het doen bent.

Wees Niet Bang Los Te Laten:
Vrij worden van onze oude dozen betekent veel loslaten. Probeer niet vast tehouden aan iets of iemand. Laat elke verbinding die naar boven komt los.

Doe Dingen Op Een Nieuw Tempo:
We hoeven ons niet te haasten op de snelheid die we eerst hadden. Laat sommige dingen glijden. Voel je weg. Laat een nieuw ritme naar boven komen. Geef jezelf tijd te rusten en hernieuwen. Wees efficiŽnt wanneer je inderdaad handelt.

Besteed elke dag tijd in je oneindigheid, de Aarde en al haar bewoners overgietende met Liefde.

Bewoon te allen tijde ons Eťnwezen:
Terwijl we bewust in ons Eťnwezen leven, voeden en versterken we ook de resonantie van Eenheid over de hele wereld.

 

SolaraĻs Persoonlijke Update: 24 November 2001 Verdieping

Over het sponsoren van de Surf Reports:

Deze website en de maandelijkse Surf Reports vergen een grote hoeveelheid tijd en moeite. Wij proberen om ze te handhaven door gratis toegang te bieden voor iedereen, liever dan alleen op lidmaatschap. Dit kan alleen maar gebeuren als genoeg van jullie bereid zijn om regelmatige sponsors te worden van NVisible. Dit wordt ontzettend gewaardeerd!† Voor meer informatie over NVisible Sponsorship.

Wij creŽeren nu de sjablonen voor onze toekomst!

Geniet deze wilde tocht naar het Nieuwe.

Laten we zonder angst met ons hele wezen liefhebben!

Wees constant open voor het onverwachte!

WEES REňEL, wat er ook gebeurt!Copyright 2001 by Solara. Alle rechten voorbehouden.
Voor meer Nederlandse vertalingen, ga naar de Vertalings-Ndex