MAART 2002: IN DE ZEEF

Herzien 7 Mei of 2002
Vertaald door Brigitta Bos

Over de Surf Reports:
Elke maand krijg ik emails waarin mensen zich vol spanning afvragen waar het Surf Report blijft en waarom het zo laat is. De Surf Reports zijn gebaseerd op mijn intuitieve gevoelens van de energieen van de maand, niet op astrologie of numerologie. Soms duurt het enkele dagen om mezelf af te stemmen op de energieen van die maand, vooral wanneer ik het druk heb, een persoonlijke crisis onderga, of in een diepe stille plek ben waar ik het niet makkelijk onder woorden kan brengen.

 

De Snelkookpan pruttelt nog steeds door gedurende de maand mei. Hierdoor komen vele verschillende elementen naar boven die allemaal tegelijkertijd behandeld moeten worden. We worden gedwongen om gelijktijdig op vele niveau's te werken, waarin we bijna evenveel met het verleden en met de toekomst bezig zijn.

Onopgeloste zaken uit het verleden moeten nu aangepakt worden en tot een eind komen. We hebben echt niet de keus om ze onder het tapijt te vegen en later op te pakken. Ze vliegen en fladderen om ons heen en vereisen onze directe aandacht.

Hoewel we misschien jarenlang dapper geprobeerd hebben om sommige van deze oude zaken op te lossen, zal dit keer onze aanpak erg anders zijn. Er zal een nieuw element aan de mix toegevoegd worden, iets wat ons in de juiste richting zal wijzen naar een ietwat andere manier van handelen, wat ons naar die veelgevraagde oplossing zal leiden.

Op vele niveau's hebben we dit jaar een inventaris gemaakt van ons leven en van onze innere wezens. Nu zullen de resultaten duidelijker worden en veel, voorheen bekende elementen zullen beginnen niet zo bekend meer aan te voelen. Terwijl onze harmonische resonantie in de Grotere Realiteit door blijft schuiven, zullen vele dingen, inclusief sommige belangrijke relaties en vriendschappen, vervagen. Vaak is er geen sprake van een abrupte breuk; in plaats, is het meer als een geleidelijk oplossen van de banden die ons eerst bijeen hielden. Oude situaties en mensen zullen ons leven gedurende mei en juni blijven verlaten.

In mei zullen we een duidelijk beeld kunnen krijgen van de resultaten van onze persoonlijke inventaris. Het zal duidelijk worden welke gewoonten en gedragingen niet langer gepast zijn. Welke mensen of situaties niet langer in ons leven thuishoren. Welke oude manieren van doen niet langer meer gedaan kunnen worden. Welke eerdere percepties onherroepelijk gewijzigd zijn.

Het is ongeveer als het proces van goudziften. We stoppen ons hele leven in de zeef en zien het slak door de gaatjes vallen. De grote brokken steen die in de zeef achterblijven zijn de slakken die we niet meer nodig hebben. We kunnen deze aan de kant leggen en onze aandacht vestigen op de juweeltjes die in de zeef achterblijven. Deze juweeltjes waren altijd al van ons; ze waren alleen niet zo zichtbaar toen ze met stof bedekt waren en omgeven door onze oude karmische bagage. Het is nu tijd om onze juweeltjes terug te vorderen. Om ons leven als een juweel te leiden. Want dat is wat we werkelijk zijn.

Door het zevingsproces gaan neigt ook onze moleculen losser te maken en ons neigt ons veel vrijer te voelen. Wanneer je een goede kijk neemt naar je persoonlijke inventaris, zou je kunnen zien hoe je aanhechtingen losser zijn geworden terwijl je liefde meer verspreid is. Voorheen was liefde als een slang die allen maar opengedraaid werd naar specifieke objecten, en vaak was de straal behoorlijk buiten controle. Het is nu meer als een fijne nevel wat alles doordringt en de ruimtes vult tussen onze moleculen. Het is de lijm die alles samenhoudt. Zelfs in deze gekke en onzekere tijden....

Dit losser worden van de verkalking en compactheid van onze moleculen, maakt ons zo veel vrijer. En nu wordt het eindelijk duidelijker voor ons. Het beÔnvloedt alle aspecten van ons wezen en creŽert grote veranderingen in de manier waarop wij het leven benaderen en dingen doen. Het verschuift onze waarden en prioriteiten en leidt ons nog sterker naar de weg van het hart. We beginnen de elementen uit te zoeken die vreugde en lichtheid in ons leven brengen en laten vrijwillig lost van die elementen die ons met hun zwaarte hebben belast.

Tegelijkertijd creŽert de Snelkookpan nieuwe openingen in onze toekomst. Deze nieuwe doorgangen kunnen ook niet genegeerd worden. We voelen sterke roepingen om dramatische veranderingen in ons leven te maken. De meesten van ons kennen de details nog niet van onze aanstaande veranderingen of hoe ze zich eigenlijk zullen uitspelen. Maar we kunnen ze zo sterk voelen dat we klaar gaan staan om in actie te springen zo gauw we het Groen Licht in onze nieuwe richtingen kunnen zien.

Ondertussen hebben we een sterke behoefte om al de opeengehoopte rommel en restjes uit onze levensreis te verwijderen en onszelf alleen te omgeven met datgene wat met ons Kernwezen resoneert. Met gebruik van de resultaten van onze persoonlijk inventaris kunnen we beginnen die elementen los te laten die niet meer gepast zijn voor wie we bezig zijn te worden.

Ons verstand wordt ook beÔnvloedt door het losser worden van onze moleculen. Het wordt steeds moeilijker om een smal focusbeeld te houden. In plaats, gaan we naar een breder focusspectrum toe. We kunnen nu van alle dingen de onderlinge verbindingen voelen en zien en onze acties op dit begrip baseren.

Nu, dit is interessant.

Er zijn dingen in ons verleden die ons de doorgangen zullen tonen naar onze toekomst. We moeten teruggaan naar ons verleden, door ons verleden zeven en de elementen oppakken die ons voorwaarts zullen nemen. Er zijn NU dingen in ons leven die ons de toekomst laten zien. Dit zijn elementen die we niet hadden verwacht en waarnaar we niet gekeken hebben. Het kan een persoon zijn of een talent of iets anders wat ons altijd deed glimlachen en gelukkig maakte. Deze hints moeten bij elkaar gepakt worden en naar de voorgrond gebracht worden.

Tegen eind mei zal de Branding rijzen en de intensiteit vergroten terwijl de Winden van Verandering beginnen te waaien. De veranderingen zullen ons versnellen en voortstuwen naar onze nieuwe richtingen. Er zullen nieuwe doorgangen verschijnen waar we ze het minst hadden verwacht. Dit zal gedurende de maand juni doorgaan, wat een tijd van verhoogde activiteit zal zijn omdat we veel van het verleden achterlaten en dramatische stappen voorwaarts nemen naar Nieuwe Levens en grotere Persoonlijke Vrijheid.

Copyright Solara 2002
Alle rechten voorbehouden
www.nvisible.com

 

BEHULPZAME ACTIVITEITEN VOOR MEI

Omgeef jezelf met je favoriete dingen:
Op interne en externe niveau's, verwijder de overgebleven bagage en haal de elementen bijeen die je vreugde geven en koesteren.

Zeef door je verleden:
Vind de elementen die de sleutels zijn naar je toekomst. Sta ze toe je te begeleiden naar de nieuwe doorgangen.

Geef niet toe aan dualiteit:
Er zijn geen "Goede mensen" en "Slechte mensen". Er zijn geen "Goede landen" en "Slechte landen". Er zijn geen "Goede religies" en "Slechte religies". Er is er maar Een.

Kijk voortdurend verder dan uiterlijke schijn:
Niets is zoals het eruit ziet. Verwijder jezelf van elke restjes van angst of woede en neem een goede, duidelijke kijk op wat er werkelijk aan de hand is. Neem niet zondermeer iemand z'n mening aan over wat er gaande is. Volg niet blindelings gezagspersonen. Werk het zelf uit vanuit een plek van oneindigheid en alomvattende Liefde.

Versterk je medeleven:
Er is gewoon niet genoeg medeleven op Aarde op dit moment. Velen van ons voelen zich aangevallen door de energieen van woede en geweld. Het is een uitdagende tijd. Dit is precies wanneer medeleven het meest nodig is. wordt bewust een belichaming van medeleven.

Het omleiden van overvloedige gelegenheden:
Wanneer er blokkages zijn of dingen niet echt gebeuren zoals je ze had gewild, begrijp dan dat dingen omgeleid worden om ze op een lijn te brengen met de staat van JUISTE TIJD, JUISTE PLAATS.

Als nieuwe deuren openen, spring!
Er is geen tijd om je af te vragen of we deze nieuwe gelegenheden die aan ons gepresenteerd worden, moeten grijpen. Als het juist aanvoelt, doe het. Spring! En spring dan weer!

Probeer je niet vast te klampen aan diegenen die ons leven verlaten:
Veel mensen en situaties zullen ons leven verlaten. De resonantie verschuift dramatisch, wat dit een natuurlijke gebeurtenis maakt. Laat ze gracieus gaan en wens ze het beste.

Leegte is goed:
Als je je leeg voelt, verwelkom dat gevoel. Het is een goed iets en iets wat we allemaal meemaken als enorme stukken van onze oude manieren van zijn en doen ons leven verlaten. Dit is een zwangere leegte, een heilige plaats waar we de geboorte van het Nieuwe afwachten.

Besteed elke dag in je oneindigheid, de Aarde en al haar bewoners overgietende met Liefde.

Bewoon te allen tijde ons Eenwezen:
Als we ons Eenwezen bewust leven, voeden en versterken we ook de resonantie van Eenheid over de hele wereld.

Als je de Surf Reports gaat kopiŽren en emaillen naar je vrienden, zorg er dan voor dat je de juiste titel, schrijver (Solara) en adres van deze website erbij doet. Te vaak heb ik kopijen van mijn Surf Reports ontvangen met de namen van iemand anders erop als schrijver. Als dit zo doorgaat, zal ik ze alleen op lidmaatschap moeten maken.

De reden hiervoor is om de zuiverheid en integriteit van deze boodschappen te behouden, niet om ego of zeggenschap.

Over het sponsoren van de Surf Reports:

Deze website en de maandelijkse Surf Reports vergen een grote hoeveelheid tijd en moeite. Wij proberen om ze te handhaven door gratis toegang te bieden voor iedereen, liever dan alleen op lidmaatschap. Dit kan alleen maar gebeuren als genoeg van jullie bereid zijn om regelmatige sponsors te worden van NVisible. Dit wordt ontzettend gewaardeerd! Voor meer informatie over NVisible Sponsorship.

 

Wij creŽeren nu de sjablonen voor onze toekomst!

Geniet deze wilde tocht naar het Nieuwe.

Laten we zonder angst met ons hele wezen liefhebben!

Wees constant open voor het onverwachte!

WEES REňEL, wat er ook gebeurt!

Copyright 2002 by Solara. All Rights Reserved.